Algemeen

Gerucht: Nieuwe versie 'The New Mutants' staat los van X-Men films

Komt de film dan toch uit de bioscopen?

door Bram de Groot om 10:30 in Algemeen
In aanloop op de verschijning van X-Men: Dark Phoenix had Walt Disney flink wat invloed. Er kwamen reshoots, de film werd een paar keer uitgesteld en bepaalde verhaalelementen werden geschrapt omdat deze teveel leken op wat er te zien is in Captain Marvel. Nu lijkt ook The New Mutants bijgeschaafd.

Recent werd duidelijk dat Disney hoogstwaarschijnlijk een nieuwe versie testte onder testpubliek en de eerste reacties zouden hoopvol zijn. Nu lijkt de film echter ook te zijn aangepast op de inhoud, aangezien de film nu geen enkele connectie meer zou hebben met de eerdere X-Men films.

Connecties X-Men weg
Regisseur Josh Boone rondde de opnames voor The New Mutants al in september 2017 af. Na het kopen van Fox, zou Disney verplicht zijn om de film uit te brengen, al is dat misschien alleen via Disney+. Volgens FandomWire heeft Disney aan Boone gevraagd alle connecties met de X-Men films te verwijderen.

De grote vraag is: waarom? Het zou zomaar kunnen dat de film zo weinig als mogelijk Marvel-uitstraling mag hebben. Een klein kansje bestaat dat The New Mutants een soort van springplank moet zijn voor de introductie van de mutanten in het Marvel Cinematic Universe.

Voorlopig staat The New Mutants op 3 april 2020.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

De film is gemaakt zonder invloed van Marvel dus lijkt me geen springplank maar een verplicht contractueel nummertje om m uit te brengen en te begraven

Xenolicker

Avatar

Het is er wel de goeie titel voor...

ridjieddo

Avatar

Die chick in de thumbnail (van Split en Glass) ziet er wel ziek stoer uit als Illyana Rasputin aka Magik.

SplashySleet20

Avatar

Ik hoop dat ze mcu hints hebben opgenomen.

NieuwsFilm

meest populair