Nóg een oude bekende terug voor sequel 'Halloween Kills'

Nóg een oude bekende terug voor sequel 'Halloween Kills'

En is het dan dit keer wel dezelfde persoon als toen in 1978?

De makers van Halloween Kills blijven nog even doorgaan op de nostalgische tour. Nadat het personage Tommy Doyle al bevestigd was voor het vervolg op de hit uit 2018, weet VARIETY te melden dat nu ook Lindsey Wallace haar opwachting weer zal maken.

Bekijk de afbeelding

En waar oorspronkelijke acteurs Brian Andrews en Paul Rudd niet beschikbaar bleken voor een hervertolking van Tommy en vervangen werden door Anthony Michael Hall, zal de inmiddels 50-jarige actrice Kyle Richards wel gewoon heroptreden als de volwassen Lindsey.

Tommy Doyle en Lindsey Wallace waren de 2 oppaskindjes bij Laurie Strode tijdens de nacht waarin Michael Meyers zijn slachtpartij hield. Hoe hun oudere versies in het verhaal gaan passen, wordt nog strikt geheim gehouden, maar onderstaande Instagram-post zegt genoeg:


Halloween Kills, waarvan de productie deze maand van start gaat, met David Gordon Green opnieuw achter de camera, en de terugkerende Jamie Lee Curtis, Judy Greer en Andi Matichak als de familie Strode, komt bij ons uit op 29 oktober 2020, gevolgd door Halloween Ends in 2021.

NieuwsFilm

meest populair