Wat te verwachten van de Gears of War film?

Wat te verwachten van de Gears of War film?

Waarschijnlijk iets afwijkend van de games.

Er wordt al jarenlang gesproken over een Gears of War film, maar echt snel gaat het niet. Universal Pictures zal de film produceren en werkt samen met The Coalition, de Xbox Games Studio die over de rechten beschikt. De creative director van het project, Rod Fergusson, liet zich er tijdens een recent interview over uit.

''Ik heb al vaker gesprekken gevoerd met Dave Bautista, die maar wat graag mee wil werken aan het project'' begint Fergusson. ''Ik weet hoe ik te werk wil gaan. Ik wil natuurlijk dat er overeenkomsten zijn met de videospellen, maar ik wil dat we ook beschikken over genoeg vrijheid om ons eigen ding te doen. We moeten niet beperkt worden. Het belangrijkste is natuurlijk dat het een goede film wordt. Daar moeten we voor gaan''

Prioriteit
''Zolang het maar een goede film wordt met een Gears of War tintje. Ik denk dus dat we ons niet honderd procent gaan houden aan de games. Dat betekent niet perse andere personages, werelden en verhalen, maar wel genoeg creatieve vrijheid om niet exacte replica's te maken van de games. Het doel is niet alleen kaartjes te verkopen aan Gears of War fans, maar aan iedereen''.

''Ik wil dat iedereen van deze film kan genieten. Dat is mijn prioriteit. We moeten de perfecte balans vinden om een goed verhaal te vertellen met een mix van drama, actie en een dit super gave bronmateriaal''.

NieuwsFilm

meest populair