Toch hoop: Marvel en Sony praten weer over Spider-Man

Als de scheiding niet bevalt, trouw je toch weer?

Er gloort hoop aan de horizon. Marvel en Sony voeren alsnog gesprekken over het onlangs geklapte contract rond Spider-Man. De site We Got This Covered meldt dat deze week gesprekken gevoerd worden over de toekomst van de webslingeraar.

Daarmee is er nog helemaal niets zeker, maar volgens de bronnen van de site ziet het er "positief uit". Pas als de studio's een nieuwe overeenkomst tekenen en Tom Hollands Spider-Man weer in het MCU rond mag slingeren en webben mag schieten, is het natuurlijk echt positief voor fans van het filmuniversum.

Geklapte overeenkomst
De overeenkomst tussen Marvel en Sony klapte nadat Disney de helft van de box office verdienste van de Spider-man films wilde krijgen. Dat vond Sony geen goed plan, dat het geld liever zelf wilde houden en vond dat Disney met de forse merchandise-inkomsten al voldoende binnenharkte.

Dat zorgde er uiteindelijk voor dat de overeenkomst die het mogelijk maakte om Spider-Man in het MCU te laten figureren klapte. Nu worden er weer gesprekken gevoerd en gaat het gerucht dat Sony het helemaal niet problematisch vindt als Spidey in het MCU rondslingert. De studio wil echter de mogelijkheid hebben om Tom Holland ook in zijn eigen Spider-Man universum te laten webben.

Als men er dan toch uit komt, betekent dat in elk geval dat het MCU vrolijk verder kan als gepland.

NieuwsFilm

meest populair