Sadistische bank(!) vreet mensen op in absurde trailer 'Killer Sofa'

Sadistische bank(!) vreet mensen op in absurde trailer 'Killer Sofa'

Welkom... Neem plaats... Alleen niet op het meubilair!

Horrorfilms hebben in de loop der jaren al verschillende levenloze objecten tot moordenaars gemaakt. Liften, auto's, huizen, boeken, videobanden, knopen en recentelijk zelfs nog tafels. Nu is het de beurt aan een onschuldige bank in Killer Sofa a.k.a. My Lover, My Lazy Boy. Geef toe, het is in ieder geval wel weer origineel.

Francesca trekt rare mensen aan. Wanneer een van haar stalkers dood wordt gevonden, zoekt ze troost bij haar beste vriend Maxi. Ondertussen komt diens grootvader Jack, een onteerde rabbijn, een fauteuil tegen met daarin een Dybbuk. Maar wanneer het meubelstuk betoverd raakt door Francesca, begaat het gruwelijke misdaden. Samen met een excentrieke voodoo-tovenares probeert Jack het mysterie te ontrafelen.

De bekendste naam in de cast is die van The Hobbit-acteur Jed Brophy aangevuld met Sarah Munn, Stacy King, Harley Neville, Jordan Rivers en Angelica Thomas. Regisseur van dienst is de relatief onbekende Bernardo Rao en Killer Sofa komt in oktober uit op DVD en Digitaal.

Bekijk hieronder de trailer en de poster van studio High Octane Pictures:



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair