Video

De trailer van Netflix-romkom 'Tall Girl' zit bomvol clichés voor de liefhebbers

Het is schijnbaar niet makkelijk om de langste meid van de school te zijn...

door Jan-Peter Rook om 11:37 in Video
Tall Girl is een nieuwe romantische komedie van Netflix die gaat over een - ja, je kan het wel raden - lange meid. Haar lengte is nogal een obstakel voor haar, vooral als het gaat om haar liefdesleven. Benieuwd? Check dan hieronder de eerste trailer.


Ava Michelle speelt Jodi, die met haar 1 meter 86 altijd het langste meisje van de school is geweest. Ze wil kleiner zijn en een mooi lichaam hebben, zoals haar oudere zus Harper (Sabrina Carpenter). Jodi wordt gepest op school en is ongelukkig in de liefde, afgezien van haar beste vriend die stiekem verliefd op haar is, maar dan verschijnt er op een dag een uitwisselingsstudent op school die nog groter is dan zij...

Tall Girl is het speelfilmdebuut van regisseuse Nzingha Stewart en het scenario staat op naam van Sam Wolfson. De film, die wordt geproduceerd door McG (Charlie's Angels, 2000), heeft naast Michelle en Carpenter een cast die bestaat uit Griffin Gluck, Luke Eisner, Anjelika Washington, Clara Wilsey, Paris Berelc, Rico Paris, Steve Zahn en Angela Kinsey

Vanaf 13 september te zien op Netflix.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jeff1983

Avatar

Ik denk echt dat Netflix heel goed moet gaan scoren met The Irishman en The Witcher, want momenteel is de content echt om te huilen..

Master Of Films

Avatar

De volgende meer serieuze hoogwaardige Netflix films zullen in de Amerikaanse bioscopen gaan draaien. Sommige zijn al op diverse filmfestivals vertoont. Kortom met (enkele van) deze films gaat Netflix weer op de Oscar toer.

The Laundromat
Dolemite Is My Name
The King
The Irishman
Earthquake Bird
Marriage Story
Klaus
I Lose My Body (J'ai Perdu Mon Corps)
Atlantics
The Two Popes
Uncut Gems (via A24, maar wordt een Netflix internationale release)

NieuwsFilm

meest populair