Video

Eerste trailer 'Bad Boys for Life': Will Smith en Martin Lawrence zijn terug!

Uiteraard boordevol actie.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
In 1995 leverde Michael Bay (Transformers) zijn eerste speelfilm af met Bad Boys. De actiekomedie was een groot succes en kreeg even later een tweede deel. Met opnieuw hoofdrollen voor Will Smith en Martin Lawrence is er nu bijna 25 jaar later een derde deel. Check hieronder de eerste trailer voor Bad Boys for Life!

Uiteraard zijn het weer Smiths Detective Mike Lowrey en Lawrence's Detective Marcus Burnett die de show stelen in de derde Bad Boys, dit keer geregisseerd door het Belgische duo Bilall Fallah en Adil El Arbi, bekend van de films Patser (2018) en Black (2015). Bekijk hieronder de beelden en oordeel een scroll verder in de reacties!


Nieuwe schurk
Uiteraard is er in Bad Boys for Life weer een schurk die het leven van de detectives zuur maakt, en andersom. Gezamenlijk nemen ze het op tegen een Albanese huurling. Hij zint op wraak, aangezien het duo eerder afrekende met zijn broer. Overigens werkt Marcus nu als rechercheur en bevindt Mike zich middenin zijn midlife crisis.

Vanaf 23 januari in de Nederlandse bioscoop!

32 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

neo123

Avatar

Oew Lawrence is vet geworden zeg. Hij had wel ff kunnen afvallen voor de rol. Zoveel doet tie verder niet ????. Verder erg 13 in een dozijn.

Tako

Avatar

@neo123

Lawrence doet een beetje hieraan denken?

neo123

Avatar

Haha ja. Ff schrikken. Hij heeft wat te lang op zijn reet gezeten denk ik.

Decepticon

Avatar

Tja, op de leuke humor momenten en wat leuke actie momenten na, slechte trailer eigenlijk. Laat niks van het verhaal zien. En ik zie eigenlijk helemaal geen echt mooie actie shots. Camerawerk en kleurgebruik zien er wel goed uit.
Maar denken ze hier mensen mee enthousiast te maken om de film te zien? Moeten ze denk ik echt met wat beters komen.

Martin Lawrence ziet er btw al jaren zo uit, als je zijn stand up shows ziet. Had toch wel een vereiste van de studio kunnen zijn om hem af te laten vallen voor deze film.

neo123

Avatar

Hij hoeft voor een nieuwe Big Momma's House in ieder geval weinig make up meer nodig.

eltorro

Avatar

Ziet er leuk uit! Lijkt wel veel op de vorige films, dus als je die niet leuk vond zou ik deze ik deze ook overslaan.

eltorro

Avatar

Ziet er leuk uit! Lijkt wel veel op de vorige films, dus als je die niet leuk vond zou ik deze ik deze ook overslaan.

Sunspot

Avatar

Zeker kijken, maar de grappen in trailer zijn minder, maar zal wel beter zijn lijkt me, gaan het zien Smiley face

Sowieso cool om die 2 weer samen te zien

23VDV23

Avatar

@Decepticon: ik heb deze filmreeks altijd flauw en over the top gevonden, maar visueel was het dankzij Michael Bay toch altijd wel erg gelikt. Nu vind ik dat aspect ook wel echt beduidend minder. Het ziet er erg goedkoop uit. En ja, ik geloof bijna niet dat ik het zeg, maar dan mis ik in dezen toch plotseling Michael Bay.

Frietgezicht

Avatar

Bagger duo die 2 regisseurs maar zullen vast een paar Belgen in de verdediging schieten.

Devenace

Avatar

Hmm de humor en grappen komen me bekend voor, of zijn ze gewoon zo voorspelbaar???
Niet echt een trailer die oppakt, de vorige vond ik leuk maar deze lijkt nu al alsof het een beetje een leeg omhulsel heeft, de karakters zijn er maar de ziel net of helemaal niet.

STYD

Avatar

Damn wat een geklaag zeg. Grappen zijn wel een beetje flauw, maar ik ben blij dat ze niet veel van het plot weggeven. Hoop dat de film het goed zal doen, dan krijgen we eindelijk ook wat meer Belgen en Nederlanders in Hollywood. Zijj veel bekende regisseurs maar ik ken geen een Nederlandse of Belgische regisseur. Dus ipv alleen maar afzeiken laten we hopen dat het een leuke film gaat worde .

Lewis

Avatar

Trailer erg tegenvallen. Was er al bang voor, dat Belgische duo vond ik al overschat. Vond Patser ook niks en het heeft wel een beetje dezelfde style. Maar goed actie en humor (dan wel niet geslaagd in deze trailer) ik wil hem wel zien.

rick511

Avatar

sommige scenes lijken exact op de vorige delen alleen dan in een andere setting.

Devenace

Avatar

@STYD, je denkt dat deze twee zijn ingezet vanwege hun talent? Weleens gehoord van Arabisch geld of Chinees geld, Arabieren of Chinezen die betalen de film en dan hebben ze een grote vinger in de pap.
Dit is niet vanwege talent of iets hoor, maar simpelweg wie kan er een zak met geld regelen.

STYD

Avatar

Deviance, hou eens op met al dat complottheorieën. Damn doen mensen dat nu nog? Omdat het dus Belgische Marokkanen zijn moet het wel Arabisch geld zijn ( wat dat ook mag betekenen). Maar als het gewoon blanke waren dan was het natuurlijk puur door talent toch? Ben je er zo eentje

Civilian Supreme

Avatar

Ik kon niks zien omdat het hoofd van Lawrence continue het beeld in beslag nam. Ook het 'acteren' van hem kwam wat vreemd over.

Frietgezicht

Avatar

@ STYD, ik ben blij dat ze niet veel van het plot weggeven?

Haha wat verwacht jij in godsnaam voor een plot? Het zullen aan elkaar geplakte sketches en actiescenes zijn he, beetje je verwachtingen temperen!

Moviemagic

Avatar

Deze trailer moet mensen warm maken voor de film? Verschrikkelijk.

JMRG

Avatar

Ziet er goed uit! Will is ook bijna geen reet veranderd

Robbepost

Avatar

Ziet er heel slecht uit.........

McGraig

Avatar

Een hoop reacties op zo'n waardeloze trailer. De enige reden voor mij om hier nieuwsgierig naar te zijn was dat ik de regisseurs regelmatig voorbij zag komen bij DWDD over deze film en Beverly Hills Cop. Na de trailer weet ik genoeg. Waarschijnlijk mochten ze dit maken omdat ze goedkoop en snel kunnen werken. Het viel eigenlijk te verwachten. Nul eigen inbreng natuurlijk.

Maac

Avatar

STYD "Hoop dat de film het goed zal doen, dan krijgen we eindelijk ook wat meer Belgen en Nederlanders in Hollywood. Zijj veel bekende regisseurs maar ik ken geen een Nederlandse of Belgische regisseur."
Waarom zou je meer Nederlandse en Belgische regisseurs in Hollywood willen? Ben jij gebaat bij de nationaliteit van de filmmakers? Jij wilt toch ook niet meer rommel? Dit vervolg op Bad Boys krijgt toch geen vrijbrief van jou om complete troep te zijn, alleen maar omdat de makers uit België komen?

Ik gun het heus iemand om de nieuwe Paul Verhoeven te worden, maar al zou iemand die potentie al hebben zou diegene geen schijn van kans maken in de huidige markt.

Master Of Films

Avatar

Hopelijk flopt deze film keihard. Verder vind ik Adil & Bilall zijn zwaar overschat. Dat ze de Spielbergs van Molenbeek worden genoemd is ronduit belachelijk. Elke Zaanse treitervlogger kon zelfs Patser gaan maken.

Adil & Bilall hebben niet eens de talent van hun landgenoot Felix Van Groeningen. Laat staan van Lukas Dhont of van Chantal Akerman. Recent heb ik Belgische films gezien van Felix, Lukas en Chantal gezien. Vandaar dat ik ze noem. Smiley face

Er zijn vast nog veel meer goeie Belgische filmregisseurs. In het algemeen vind ik dat er goeie films uit Belgie komen. De meeste daarvan zijn trouwens Franstalig.

23VDV23 "En ja, ik geloof bijna niet dat ik het zeg, maar dan mis ik in dezen toch plotseling Michael Bay."
Ik deel je mening.

Maac "Ik gun het heus iemand om de nieuwe Paul Verhoeven te worden, maar al zou iemand die potentie al hebben zou diegene geen schijn van kans maken in de huidige markt."
Of een Marleen Gorris of een Anton Corbijn of een Martin Koolhoven of een Alex van Warmerdam. Is niet in de commerciele richting dan gaan ze toch voor de kwalitatieve independent festival films.

Devenace

Avatar

@STYD, complottheorie wat betreft geldschieters? LOL
Misschien moet je je eens verdiepen in het bedrijfsleven en de film wereld.
Waarom denk je uberhaupt dat films vaak door meerdere productie maatschappijen worden gemaakt???
Voetbal clubs die door rijke sjeiks of Chinezen worden gekocht LOL complottheorie.
Had je niveau toch wel iets hoger verwacht, en dan sneaky de racisme kaart proberen te trekken richting mij haha wereldvreemde gozert.

Maac

Avatar

Master of Films "Of een Marleen Gorris of een Anton Corbijn of een Martin Koolhoven of een Alex van Warmerdam."
Toegegeven, The American van Anton Corbijn is één van mijn favorieten aller tijden, maar de mensen die je opsomt horen eigenlijk in mijn optiek niet in dezelfde adem worden genoemd als Verhoeven.
Zo zie je maar hoe dunnetjes het aanbod is uit Nederland en België.

Master Of Films

Avatar

De NL filmregisseurs die ik opnoemde zijn allemaal verschillend in hun regie. En veel beter dan Spielbergs van Molenbeek.

Verhoeven vind ik een meester in (Euro) satire. Eindelijk wordt laatste jaren Starship Troopers in de US begrepen! Smiley face
Fotograaf Corbijn (uiteraard bekend als U2 fotograaf), heeft een oog voor framing, kleur & Mise-en-scène. Van Warmerdam heeft iets oer-Hollands, met aandacht voor het Hollandse decors. Warmerdam is namelijk ook een toneelregisseur. Gorris is goed in drama. Ook is ze een uitgesproken feministe en je kan wel merken dat vrouwen bij haar op de voorgrond staan. Koolhoven heeft met Oorlogswinter en Brimstone echt wel goeie films gemaakt. We kunnen Koolhoven ook bedanken voor de doorbraak van Carice van Houten Smiley face

Anyway geen van alle zijn geschikt voor een Bad Boys film. Dus ook niet voor Verhoeven. Het publiek voor een Bad Boys film zit niet te wachten op een intelligente (Verhoeven) plot met satirische elementen. Smiley face

Goku32

Avatar

Deception de humor kennen we na 2 delen nu wel, het is helemaal niet grappig meer. Het is jammer maar wel te verwachten van bad boys

jeff1983

Avatar

Ik snap niet wat mensen te klagen hebben, wat had je dan verwacht? Het verhaal in Bad Boys 1 en 2 was ook lekker simpel, de films waren goed vanwege de wisselwerking tussen Lawrence en Smith en die lijkt er nog steeds te zijn. Gaat dit 5 miljoen box office doen in Nederland, nee vast niet. Maar wel op zijn sloffen tussen de 2 en 3 miljoen. Floppen kan zoiets niet in ons land, waar films als Robin Hood (2018), King Arthur (met Hunnam) het ook veel beter doen dan in de rest van de wereld. Ik krijg van de trailer precies wat ik verwacht had, weinig verhaal, veel actie en een dikke Martin Lawrence en een Will Smith die niet is verandert

J0hnM0r

Avatar

@Mof Dankjewel... Nu wil in een nieuwe Starship Troopers.....

Khalidmocro

Avatar

Naah krijg gelijk het gevoel of ik na Patser kijk maar dan met een groter budget.. als de volgende trailer niet beter is dan ga ik deze denk ik skippen tot k em keertje kan zien op een streamingsdiensg

CassidyButch

Avatar

Decepticon volgens mij dat is de bedoeling, een trailer waarbij men niks loslaat over het verhaal.

NieuwsFilm

meest populair