3 seconden 'Black Widow' online gelekt

3 seconden 'Black Widow' online gelekt

Scarlett Johansson keert in 2020 waarschijnlijk voor een laatste keer terug als de Marvel-heldin Natasha Romanoff a.k.a. 'Black Widow'.

In Iron Man 2 uit 2010 debuteerde Scarlett Johansson als Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow en daarna was ze vooral te zien in de Avengers-films. Als je alleen de Marvel-films kijkt, dan weet je eigenlijk maar weinig over haar verleden. In haar eerste solofilm Black Widow keren we terug naar haar roots.

Maar eerst nog even over haar recente afscheid. In gesprek met The Hollywood Reporter zei de actrice dat ze al voor Avengers: Infinity War wist dat haar personage zou sneuvelen en vertelde ze wat ze ervan vindt: "Het was onvermijdelijk en misschien triest maar ik zou in het harnas sterven. Het voelde logisch dat ze zichzelf zou opofferen, uiteraard voor de mensheid, maar nog meer voor haar vrienden. De mensen van wie ze houdt. Het was bitterzoet."

Black Widow bevat grote klapper
En wat zegt ze over haar solofilm, die volgens de actrice afspeelt vlak na Captain America: Civil War uit 2016? "De verwachtingen voor deze film zijn hooggespannen. De releasedatum gedurende de zomer is meestal voor grote blockbusters dus dat zit wel goed.." aldus Johansson over het moment waarop de film verschijnt.

De afgelopen jaren verschenen vooral de aller grootste Marvel-films in april / mei, namelijk Endgame (2019), Infinity War (2018), Guardians Vol. 2 (2017), Civil War (2016), Age of Ultron (2015), The Winter Soldier (2014), Iron Man 3 (2013) en The Avengers (2012).

Black Widow vs. Black Widow
De roots van het personage zullen als bekend onthullen dat er meer Black Widows zijn. De vermoedelijk twee belangrijkste Widows - naast die van Johansson - zijn ongetwijfeld die van Florence Pugh (Yelena Belova) en Rachel Weisz (Melina). De laatste zou zomaar een belangrijke rol kunnen spelen in flashbacks, maar Yelena Belova lijkt toch vooral een tegenstanders die Natasha Romanoff in het heden tegenkomt.

Onderstaande gelekte beelden komen uit de preview die werd getoond tijdens D23 Expo. Ondanks dat het allemaal niet zoveel voorstelt, mag nu aangenomen worden dat we minimaal één gevecht krijgen tussen de Black Widows.


Marvel Studios en Cate Shortlands Black Widow verschijnt begin mei in de Nederlandse bioscoop en herbergt ook een opvallende rol voor David Harbour. De Hellboy-acteur speelt namelijk Alexei Shostakov a.k.a. Red Guardian. En dit is niemand minder dan de Russische Captain America.

NieuwsFilm

meest populair