Meer grote namen voor Marvels 'Eternals' en LGBT-held enorm belangrijk!

Meer grote namen voor Marvels 'Eternals' en LGBT-held enorm belangrijk!

Nieuw groots sci-fi avontuur in Marvel-filmuniversum.

De cast van de Marvel-film Eternals mag indrukwekkend genoemd worden. Niet alleen zijn er veel grote namen aangetrokken; de cast is heel divers samengesteld. In interviews met GQ en Cinemablend liet acteur Richard Madden - die het personage Ikaris speelt - weten wat ons op dat vlak te wachten staat.

Ondanks dat al namen als Angelina Jolie, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Salma Hayek en Dong-seok Ma zijn onthuld, blijkt dat de cast nog niet compleet is. "Ik word altijd bevangen als ik al die namen zie, en er zijn nog meer acteurs die nog aangekondigd moeten worden in een line-up die krankzinnig is," zei Madden tegenover GQ.

LBGT-held
"Ik vind dat enorm belangrijk. Ik ben een blanke mannelijke acteur en niet in de meerderheid bij deze cast. Ik ben de minderheid, wat belangrijk is in termen van diversiteit tijdens het maken van films. Ik denk dat Marvel daarin echt voorop loopt," aldus Madden in het interview met Cinemablend over de diversiteit in de film en dan vooral over zijn homoseksuele held Ikaris - de eerste in het MCU sinds de start in 2008.

Marvel Studios en Chloe Zhao's Eternals staat gepland voor 6 november 2020.

NieuwsFilm

meest populair