Oude bekende terug in 'Jurassic World 3'?

Oude bekende terug in 'Jurassic World 3'?

Keert Sam Neill terug als Dr. Alan Grant?

Jurassic World 3 brengt de nieuwe trilogie van dinosaurus-blockbusters tot een eind. Het begint er nu steeds meer op te lijken, dat dit zal gebeuren met heel wat oude bekenden. Niet alleen keren Chris Pratt en Bryce Dallas Howard straks terug, we verwachten steeds meer dat Sam Neill weer te zien is als Dr. Allan Grant, nadat hij die rol al tweemaal speelde.

Keert Neill echt terug? Dat is nog de vraag. De site IMDb sprak met de acteur tijdens het Toronto International Film Festival en vroeg ernaar. Het is geinig om te horen dat de interviewer eerst vertelt dat hij met Howard sprak en dat zij helemaal gespannen werd toen hij ernaar vroeg. Daarna antwoordde Neill heel grappig dat hij zich ook zo begon te voelen.

Is het een hint?
De vraag is natuurlijk of dit echt een hint is. Dat is moeilijk te zeggen. Als de acteur terugkeert, dan is de kans uiterst klein dat hij dit nu zal vertellen. In plaats daarvan zal men dit een verrassing willen houden. Wel weten we van regisseur Colin Trevorrow dat zijn afsluiter moet dienen als "een viering van de volledige franchise."


NieuwsFilm

meest populair