Maar liefst zes schurken in 'The Batman'?!

Maar liefst zes schurken in 'The Batman'?!

Nog twee jaar wachten op de nieuwe Dark Knight.

Al geruime tijd zijn er geruchten over het verhaal van The Batman, een eerste Batman-solofilm sinds The Dark Knight Rises uit 2012. Zo zouden er meerdere schurken in de film voorkomen en zou er worden gefocust op Arkham Asylum, de DC-gevangenis vol idiote schurken.

Nu lijkt er iets meer duidelijk over het plot van de film van regisseur en schrijver Matt Reeves. Volgens een nieuw gerucht zou de film zich richten op een "Whodunnit?"-verhaallijn. Robert Pattinsons 'World's Greatest Detective' doet het onderzoek naar een reeks vreemde moorden.

Zes slechteriken
Op zijn pad zou Batman minstens zes schurken tegenkomen die hij moet ondervragen, mogelijk dus ook in Arkham Asylum. De schurken zouden naar verluidt The Penguin, The Riddler, Mad Hatter, Catwoman, Firefly en Two-Face zijn.

Onlangs werd duidelijk dat Reeves zijn script heeft afgerond en de opnames zouden later dit jaar starten. Wat denk jij? Of welke schurken of verhaallijnen zou jij graag zien in The Batman. Vanaf 24 juni 2021 draait de film in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair