Celebrity

Kevin Hart kampt nog met ondraaglijke pijn maar er is verbetering

De komiek heeft drie breuken in zijn rugwervels.

door FilmTotaal om 09:49 in Celebrity
Een week na het pijnlijke auto-ongeluk kan komiek Kevin Hart weer lachen, zij het minimaal. De 40-jarige Amerikaan, bekend van Get Hard en Central Intelligence, moest meteen geopereerd worden aan zijn rugwervels nadat er drie breuken waren geconstateerd. Sindsdien is hij zwaar verdoofd omdat hij met "ondraaglijke pijn" kampt. Volgens een bron is Hart inmiddels wel in staat om te lopen, al moet hij het rustig aan doen.

Vorige week zondag reden Hart en twee vrienden in de heuvels van Malibu van de weg en belandden enkele meters verderop in een greppel. De acteur was de enige die kon uitstappen en schakelde hulp in om spoedig thuis te komen voor medische zorg. Later, na de operatie, onthulde Night School-collega Tiffany Haddish dat het goed met hem gaat. Andere bronnen beweren dat het nog niet zover is.

Voorzichtig
Naar verluidt lijkt Hart zijn toestand tegenover vrienden en collega's te verlichten. De weg naar herstel zal echter nog weken duren en de manier waarop hij nu nog loopt is "langzaam en voorzichtig." Hart's vrouw, Eniko Parrish, heeft nog niet van zich laten horen. Volgens een vriend wil ze niet dat mensen zich zorgen maken, ondanks de serieuze situatie.

De komiek was niet degene die achter het stuur zat toen de auto van de weg vloog. Hij en zijn medepassagiers reden in zijn Plymouth Barracuda, die hij nog niet zo lang had. Hoe het ongeval precies gebeurd is, is nog altijd niet duidelijk. De acteur, die op sociale media niet stil kan zitten, heeft op begrijpelijke wijze al een week niets meer op Instagram geplaatst. De laatste foto is een week oud, geüpload voor het ongeluk.NieuwsFilm

meest populair