Celebrity

Christian Bale heeft zeer vreemd advies voor Batman-opvolger Robert Pattinson

Ook Bale is enthousiast over de casting van Pattinson.

door Jeffrey Kouters om 16:40 in Celebrity
Christian Bale heeft zijn zegen gegeven aan Robert Pattinson, de nieuwe Batman. Bale, die zelf drie keer in de huid kroop van de Dark Knight, is enthousiast over Pattinsons casting, maar heeft nog wel een opmerkelijke tip voor hem.

"Ah, goede keuze. Hij is interessant", reageert Bale voor de camera van Variety als hem gevraagd wordt naar de casting van Pattinson. Bale is momenteel op het Toronto International Film Festival voor zijn nieuwe film Ford v. Ferrari, die geregisseerd is door James Mangold. Bale is het ook eens met Mangold dat Pattinson een goede acteur is.

Opmerkelijk advies
Ook werd Bale gevraagd of hij nog advies heeft voor Pattinson. "Zorg ervoor dat je zelf naar de wc kunt om te plassen", antwoordt hij. "Je voelt je niet echt als een superheld als je dat niet kunt". Dat advies gaf hij eerder aan Ben Affleck, die inmiddels gestopt is met de rol.


Pattinsons eerste klus als de bekende DC-held is The Batman van Matt Reeves (Planet of the Apes). Die film moet in juni 2021 verschijnen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

23VDV23

Avatar

Hij heeft ook iets in die trand tegen Affleck gezegd haha. 'Zorg dat ze een rits in dat pak maken'

Monojaxx

Avatar

Ik zou zeggen: zet niet zo'n raar fluisterend stemmetje op als je in het pak zit. Dat sloeg echt nergens op.

Sunspot

Avatar

Verwachtte dat al Smiley face

jeffreydevil

Avatar

hopen doet veel beter dan Ben Affleck,!

PRIME

Avatar

^
Affleck was fantastisch.

Civilian Supreme

Avatar

Affleck deed het idd boven verwachting, met name in BvS.
Ik hoop dat Pattinson niet gaat klagen over niet praktische dingen aan het pak, zoals de nek, deze is misschien lastig te bewegen maar staat wel erg gaaf, oa dat wilde Bale veranderen maar het zag er niet uit met dat dunne draaibare nekgedeelte. Bale is sowieso niet de juiste persoon om hem van advies te voorzien, zijn Wayne was goed maar als Batman verschrikkelijk. Hij had 3 standen, fluisteren, grommen en schreeuwend grommen. Keaton deed het in mijn ogen echt perfekt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair