Is Galactus de volgende Thanos in het MCU?

Is Galactus de volgende Thanos in het MCU?

En Marvel zou al twee acteurs op het oog hebben voor de schurkenrol.

Marvel Studios schijnt druk op zoek te zijn naar een acteur voor de rol van Galactus. De superschurk komt uit de Fantastic Four-comics en schijnt een van de kandidaten te zijn om als nieuwe superschurk zijn opwachting te maken in het Marvel Cinematic Universe. Een waardige opvolger voor Thanos.

De site We Got This Covered meldt dat Marvel meerdere acteurs op het oog heeft voor de rol en ook behoorlijk verschillende acteurs. Momenteel zou het gaan om Liam Neeson en om Mark Strong. De twee zouden nog niet formeel benaderd zijn maar wel op het toplijstje staan voor de rol.

Nieuwe superschurk
Thanos was de afgelopen tien jaar de grote schurk waar het MCU mee te maken had. Maar alhoewel hij de helft van het leven in het universum wist uit te roeien (wat vervolgens ongedaan werd gemaakt) is hij niet meteen de grootste schurk. Dat zou zomaar eens Galactus kunnen zijn, die gedreven wordt door een onstilbare honger en complete planeten verslindt. Maar Galactus is een noodzakelijk kwaad, want zonder hem zou het multiversum vernietigd worden.

De dodelijke schurk zou voorlopig nog niet zijn opwachting maken, en pas in de loop van Phase 5 echt een rol krijgen.

NieuwsFilm

meest populair