Algemeen

Minder films met Brad Pitt in de toekomst

De acteur wordt er niet jonger op.

door Bram de Groot om 19:11 in Algemeen
De doorgaans bejubelde acteur Brad Pitt zagen we afgelopen jaren al steeds minder vaak in (grote) films. En ondanks dat de acteur dit jaar in twee opvallende films te zien is, zien we hem komende jaren toch steeds minder op het witte doek.

In gesprek met The New York Times gaf Pitt aan dat hij zeker niet stopt met acteren, maar zei hij wel dat hij steeds minder op het grote scherm te bewonderen zal zijn. Hij gaf aan dat zijn interesse is verplaatst naar tuinieren en beeldhouwen en zijn rol als producent via zijn productiemaatschappij Plan B Entertainment vergt veel tijd.

Jongere acteurs
"Voor mij zal het minder worden, gewoon omdat ik andere dingen heb die ik wil doen," aldus Pitt die ook aangeeft dat hij het allemaal al heeft meegemaakt in Hollywood en dat hij in andere zaken meer uitdagingen ziet.

Ook ziet hij in dat acteren steeds meer is weggelegd voor jongere acteurs en dat hij voorlopig geen reeks met films gepland heeft staan. Pitt zagen we voor zijn goed ontvangen 2019-titels Once Upon a Time in Hollywood en Ad Astra in War Machine (2017) en Allied uit 2016.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lamoteg

Avatar

Opnieuw kwaliteit i.p.v. kwantiteit

Sunspot

Avatar

Zal iets minder worden dus, maar waarom ook niet, hij heeft zoveel andere dingen te doen, heeft alles op acteergebied wel meegemaakt, veel hits, decennia.

Tuinieren lekker, altijd al interessant gevonden, wel eens wat gedaan, maar nooit echt. GEwoon je eigen shit verbouwen, mooie plantjes, echt de natuur Smiley face.

Als hij maar om de zoveel jaar films blijft maken

NieuwsFilm

meest populair