Minder films met Brad Pitt in de toekomst

Minder films met Brad Pitt in de toekomst

De acteur wordt er niet jonger op.

De doorgaans bejubelde acteur Brad Pitt zagen we afgelopen jaren al steeds minder vaak in (grote) films. En ondanks dat de acteur dit jaar in twee opvallende films te zien is, zien we hem komende jaren toch steeds minder op het witte doek.

In gesprek met The New York Times gaf Pitt aan dat hij zeker niet stopt met acteren, maar zei hij wel dat hij steeds minder op het grote scherm te bewonderen zal zijn. Hij gaf aan dat zijn interesse is verplaatst naar tuinieren en beeldhouwen en zijn rol als producent via zijn productiemaatschappij Plan B Entertainment vergt veel tijd.

Jongere acteurs
"Voor mij zal het minder worden, gewoon omdat ik andere dingen heb die ik wil doen," aldus Pitt die ook aangeeft dat hij het allemaal al heeft meegemaakt in Hollywood en dat hij in andere zaken meer uitdagingen ziet.

Ook ziet hij in dat acteren steeds meer is weggelegd voor jongere acteurs en dat hij voorlopig geen reeks met films gepland heeft staan. Pitt zagen we voor zijn goed ontvangen 2019-titels Once Upon a Time in Hollywood en Ad Astra in War Machine (2017) en Allied uit 2016.

NieuwsFilm

meest populair