Algemeen

Dwayne Johnson deelt opnieuw sneer uit naar 'Fast & Furious'-collega's

En wij blijven vrolijk meegenieten!

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
De Fast & Furious-spinoff Hobbs & Shaw blijft lekker presteren aan de box-office. Nadat de openingsscore een beetje tegenviel, herpakte de film zich sterk met recordopbrengsten in o.a. Zuid-Korea en China. Hoofdrolspeler Dwayne Johnson grijpt iedere kans om dit op social media te benadrukken en waar men de vorige keer nog twijfelde aan zijn persoonlijke onderlaag, is het nu toch wel duidelijk.

Inmiddels staat de film wereldwijd al op een mooie 700 miljoen en is deze hard op weg om de meest winstgevende Niet Disney/Superheldenfilm van 2019 te worden. Op Instagram viert The Rock dit heuglijke feit met een nieuwe post en hoewel hij nergens namen noemt (dat doet de acteur namelijk nooit), zegt het onderschrift voor velen genoeg.


Sluipmoordenaars spelen schaak, luide clowns dammen, gevolgd door de hashtag #nocandyasses (met een clown-emoji op de plek van de 'e').

Vin Diesel en Tyrese Gibson
Fans weten dat daarmee Vin Diesel en Tyrese Gibson bedoeld worden en reageren dan ook massaal op de post van Johnson met zinnen als "Je zult Tyrese weer in zijn gevoelens gekrenkt hebben" en "Kan iemand aub de tranen van Tyrese afvegen"? Ook op de pagina van Gibson zelf verschenen, na zijn laatste video vanuit Schotland, sarcastische berichten als "Probeer jezelf af te leiden van alle records die Hobbs & Shaw breekt", "Jammer bro, de F&F-franchise is nu eigendom van Dwayne Johnson" en "Ga je nog kijken naar Hobbs & Shaw terwijl je daar bent"?

Kortom, het moddergooien tussen het trio gaat nog even gezellig verder en het is wachten op de eerste resultaten van Fast & Furious 9 (welke momenteel opneemt) als deze volgend jaar mei in première gaat.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Is er überhaupt nog het idee dat Johnson terugkeert naar een F&F-film? Voor deeltje 10? Of heeft al dit gezeur om niks dat inmiddels teniet gedaan?

Frietgezicht

Avatar

^ Tyrese is echt een nobody. Dit is David(Tyrese) tegen Goliath(The Rock)

Als The Rock door Tyrese niet meer zou terugkeren schrijven ze Tyrese gelijk uit de franchise. Met Statham en The Rock en eventuele nieuwe acteurs zie ik ze zelfs wel Diesel er ook uit gooien mocht die loyaal blijven aan Tyrese.

Het is eigenlijk best een saai team geworden. Ze zullen spijt hebben dat ze Wonder Woman gedood hebben voor ze die rol speelde en met de dood van Walker en geen Dwayne en Jason blijft er toch wel een aardig zwak groepje karakters/acteurs over.

Decepticon

Avatar

Ik denk in eerste instantie dat Johnson niet meer terugkeert voor deel 10.
Diesel is één van de producenten en misschien dat ze nog wat uitwerken, maar mijn gevoel zegt van niet. Hoeft van mij ook niet, nu komt elk nieuw personage terug voor het nieuwe deel, dat vind ik al niks.

PRIME

Avatar

"(met een clown-emoji op de plek van de 'e')."

Hahahahahaaahahahahah

Moviewheels

Avatar

Wat een triest pubergedrag is dit zeg...... En dat voor een zooi waardeloze films. Gaat alleen om geld....Alsof ze daar niet genoeg van hebben. Zielige boel

Goku32

Avatar

Wat een kleine kinderen allemaal daarzo in het Hollywood zeg.

Sunspot

Avatar

haha, begint wel een beetje triest te worden. Maar goed, Tyres is er zelf mee begonnen ook, dik gefrustreerd :D.

Tering, The Rock heeft onwijs veel volgers erbij gekregen, dik 156 miljoen

dvdstelt

Avatar

> Tyrese is echt een nobody. Dit is David(Tyrese) tegen Goliath(The Rock)

Lekkere intelligente opmerking. David heeft Goliath namelijk gedood.

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

Als het zover komt dat de producer, original eruit geschreven wordt om The Rock, tja, dan stopt het lijkt mij, dan heeft het gewoon geen nut meer, eigenlijk had het al moeten stoppen na Brian, deel zeven.

Lijkt me sterk da tze Vin Diesel opzij gaan zetten, hij is gewoon FF Smiley face

ridjieddo

Avatar

dvdstelt is superpopulair op feestjes.

Pietjebam

Avatar

Beetje respectloos dat Johnson zo de franchise, die gestart is door Vin Diesel, overneemt. Ook al liegen de cijfers er niet om. Sinds Johnson deel uitmaakt van deze franchise zijn alle winsten veel hoger geworden en daarom is het misschien ook wel oké dat hij het overneemt, zo populair is Diesel nu ook al niet meer.

NieuwsFilm