Dwayne Johnson deelt opnieuw sneer uit naar 'Fast & Furious'-collega's

Dwayne Johnson deelt opnieuw sneer uit naar 'Fast & Furious'-collega's

En wij blijven vrolijk meegenieten!

De Fast & Furious-spinoff Hobbs & Shaw blijft lekker presteren aan de box-office. Nadat de openingsscore een beetje tegenviel, herpakte de film zich sterk met recordopbrengsten in o.a. Zuid-Korea en China. Hoofdrolspeler Dwayne Johnson grijpt iedere kans om dit op social media te benadrukken en waar men de vorige keer nog twijfelde aan zijn persoonlijke onderlaag, is het nu toch wel duidelijk.

Inmiddels staat de film wereldwijd al op een mooie 700 miljoen en is deze hard op weg om de meest winstgevende Niet Disney/Superheldenfilm van 2019 te worden. Op Instagram viert The Rock dit heuglijke feit met een nieuwe post en hoewel hij nergens namen noemt (dat doet de acteur namelijk nooit), zegt het onderschrift voor velen genoeg.


Sluipmoordenaars spelen schaak, luide clowns dammen, gevolgd door de hashtag #nocandyasses (met een clown-emoji op de plek van de 'e').

Vin Diesel en Tyrese Gibson
Fans weten dat daarmee Vin Diesel en Tyrese Gibson bedoeld worden en reageren dan ook massaal op de post van Johnson met zinnen als "Je zult Tyrese weer in zijn gevoelens gekrenkt hebben" en "Kan iemand aub de tranen van Tyrese afvegen"? Ook op de pagina van Gibson zelf verschenen, na zijn laatste video vanuit Schotland, sarcastische berichten als "Probeer jezelf af te leiden van alle records die Hobbs & Shaw breekt", "Jammer bro, de F&F-franchise is nu eigendom van Dwayne Johnson" en "Ga je nog kijken naar Hobbs & Shaw terwijl je daar bent"?

Kortom, het moddergooien tussen het trio gaat nog even gezellig verder en het is wachten op de eerste resultaten van Fast & Furious 9 (welke momenteel opneemt) als deze volgend jaar mei in première gaat.

NieuwsFilm

meest populair