Algemeen

Dwayne Johnson slaat terug naar Tyrese Gibson na record 'Hobbs & Shaw'

Booyah! In your face?

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
Begin deze maand opende de Fast & Furious-spinoff Hobbs & Shaw met een prima 180 miljoen dollar aan de wereldwijde box-office. Maar dit was lang niet zoveel als de laatste FF-delen, iets wat Tyrese Gibson er graag inwreef bij hoofdrolspeler Dwayne Johnson. Nu heeft The Rock echter weer een reden om de bal terug te kaatsen naar de acteur met wie hij al langer een online fittie heeft.

De spierbundel wees op een nieuw record, namelijk de hoogste openingsscore in Zuid-Korea. Volgens Deadline was er woensdag een debuut van 2,4 miljoen, ruim driekwart meer dan Furious 7 en bijna het dubbele van The Fate Of The Furious. Afgelopen vrijdag werd de grens van 9 miljoen gepasseerd. Dit schept torenhoge verwachtingen voor China, waar de film aanstaande vrijdag nog in première moet gaan.

Johnson waardeerde dat de Zuid-Koreanen massaal voor hem en Jason Statham kozen en toonde dan ook zijn dankbaarheid op Instagram:

Alle ogen gericht op China
Hoewel iedereen de film simpelweg Hobbs & Shaw noemt, is de volledige titel Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Hierdoor is er een duidelijke lijn naar de officiële franchise welke automatisch zorgt voor bekendheid. Deze slimme marketingstrategie werd bijvoorbeeld niet toegepast bij het geflopte Dark Phoenix dat als enige géén X-Men in de titel had staan.

Dat het Chineze bioscooppubliek een groot fan is van The Fast And The Furious, blijkt wel uit de opbrengst van de laatste 2 delen die gezamenlijk 625 miljoen binnen harkten. De verwachting is niet dat Hobbs & Shaw dit gaat overtreffen, maar Johnson zal het nauwlettend in de gaten houden, aangezien hij graag meer films rond zijn personage wil maken.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Dit is wel een beetje zelf de fittie creëren als media, he FilmTotaal.. ;)

Hij haalt nergens uit naar Gibson of verwijst er naar. Hij is enkel blij met het record in Korea met zijn film.

Moviemagic

Avatar

Arjen Rooseboom "The Rock echter weer een reden om de bal terug te kaatsen naar de jaloerse acteur met wie hij al langer een online fittie heeft."


Staat het feitelijk vast dat Tyrese een 'online fittie' heeft vanwege jaloezie of kan er ook iets anders aan de hand zijn?

Voor de rest moet ik Rich Art gelijk geven. Ik zie nergens Dwayne uithalen naar Gibsson.

Goku32

Avatar

Jezus wat kinderachtig zeg, volwassen mensen laat me niet lachen

Sunspot

Avatar

Wat een candy-asses

Marcade

Avatar

Idd. Filmtotaal, wat een misleidende titel. Hij slaat helemaal nergens terug naar Tyrese. Titel behoort gewoon te refereren naar dat de film goed gedaan heeft in Korea; niets meer.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik merk vaker dat kopjes bij artikelen suggeren dat er vanalles aan de hand is of zou zijn. En als je het artikel dan leest is er feitelijk niks.
Filmtotaal : Hou het SVP bij nieuwtjes over films zélf. Anders lezen we de story of de Privé wel als we roddels willen zien

NieuwsFilm

meest populair