Algemeen

Rian Johnson geeft 'update' over zijn 'Star Wars'-trilogie

Johnson houdt voorlopig zijn lippen stijf op elkaar.

door Jeffrey Kouters om 15:12 in Algemeen
Filmmaker Rian Johnson heeft, ondanks de gemengde ontvangst van zijn Star Wars: The Last Jedi (2017), een contract getekend bij Lucasfilm voor de ontwikkeling van een eigen trilogie. In een recent interview met Uproxx geeft hij een kleine update over zijn voortgang.

The Last Jedi leek Star Wars-fans tot op het bot toe te verdelen. Regisseur Rian Johnson heeft zich meermaals in de media moeten verantwoorden over zijn keuzes. Al die ophef weerhield Lucasfilm er echter niet van om hem een contract aan te bieden voor het maken van drie nieuwe films.

Nieuwe verhaallijn
Maar waar gaat zijn nieuwe trilogie eigenlijk over? De 'Skywalker Saga' wordt later dit jaar immers afgerond met The Rise of Skywalker, dus Johnson zal in zijn films nieuwe uithoeken van het heelal gaan verkennen.

Uproxx vroeg Johnson om een update over zijn project. "Ik kan daar nog niets over kwijt. Ik ben er nog volop mee bezig", antwoordt de filmmaker. Verstoort het onthullen van informatie misschien het ontwikkelingsproces? "Er kan nog van alles gebeuren en nog niet alles staat vast", aldus Johnson.

Het lijkt erop dat de ontwikkeling van Johnsons trilogie nog maar in de beginfase verkeert en dat het nog wel even gaat duren voordat de eerste details bekend worden gemaakt.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Update : Ik kan daar nog niets over kwijt. Ik ben er nog volop mee bezig


we zijn weer helemaal op de hoogte

Dust1981

Avatar

Wat een nuloperatie dit artikel.

SplashySleet20

Avatar

Er gaan ook al een tijdje geruchten dat Johnson helemaal geen trilogie maakt. Maar een tv serie.

Boer

Avatar

Rian Johnson is een genie! Hij heeft eigenhandig een van de belangrijkste Disney IP's ernstig beschadigd. Hopelijk mag hij er nog meer kapot maken, om vervolgens nu en dan zijn eigen films te maken

Bluemeister

Avatar

Laat deze clown aub nooit meer iets met Star Wars doen!

247movies

Avatar

Hebben jullie werkelijk niks beters te doen dan een artikel plaatsen over een update met geen update?

Xenolicker

Avatar

Zonder Porgs hoeft het voor mij niet.

Rickb

Avatar

Hoop dat er helemaal geen update komt. Dan weet ik zeker dat er nog meer meuk gemaakt word door hem.

Malloy de Beer

Avatar

Ik had in The Last Jedi het idee dat het verhaal met dat jongetje die de Jedi ring kreeg van Rose en aan het eind met de bezem als een lichtzwaard stond wellicht een voorproefje was voor zijn trilogie.

NieuwsFilm

meest populair