Rian Johnson geeft 'update' over zijn 'Star Wars'-trilogie

Johnson houdt voorlopig zijn lippen stijf op elkaar.

Filmmaker Rian Johnson heeft, ondanks de gemengde ontvangst van zijn Star Wars: The Last Jedi (2017), een contract getekend bij Lucasfilm voor de ontwikkeling van een eigen trilogie. In een recent interview met Uproxx geeft hij een kleine update over zijn voortgang.

The Last Jedi leek Star Wars-fans tot op het bot toe te verdelen. Regisseur Rian Johnson heeft zich meermaals in de media moeten verantwoorden over zijn keuzes. Al die ophef weerhield Lucasfilm er echter niet van om hem een contract aan te bieden voor het maken van drie nieuwe films.

Nieuwe verhaallijn
Maar waar gaat zijn nieuwe trilogie eigenlijk over? De 'Skywalker Saga' wordt later dit jaar immers afgerond met The Rise of Skywalker, dus Johnson zal in zijn films nieuwe uithoeken van het heelal gaan verkennen.

Uproxx vroeg Johnson om een update over zijn project. "Ik kan daar nog niets over kwijt. Ik ben er nog volop mee bezig", antwoordt de filmmaker. Verstoort het onthullen van informatie misschien het ontwikkelingsproces? "Er kan nog van alles gebeuren en nog niet alles staat vast", aldus Johnson.

Het lijkt erop dat de ontwikkeling van Johnsons trilogie nog maar in de beginfase verkeert en dat het nog wel even gaat duren voordat de eerste details bekend worden gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair