Zeer positieve eerste recensies 'Hustlers': super sexy Jennifer Lopez verdient Oscar!

Dit komt toch redelijk onverwacht voor een JLo-film.

Vanaf vandaag draait het komische misdaaddrama Hustlers van The Meddler-regisseur Lorene Scafaria in de Nederlandse bioscoopzalen. Je zou het niet gelijk verwachten, maar de recensenten zou bijzonder positief over de film, en dan vooral over Jennifer Lopez!

Hustlers heeft is na 50 getelde recensies nog steeds heerlijk Fresh op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat op het moment van schrijven op 90%, met een 7,92 / 10 als gemiddelde beoordeling.

De Critics Consensus luidt: "Onder leiding van een sterke Jennifer Lopez is Hustlers een unieke en krachtige heistfilm met diepgang en intelligentie die past bij de opvallende visuele aantrekkingskracht."


Oscar voor JLo?!
"Een Oscarnominatie voor Beste actrice voor Jennifer Lopez? Je kunt het maar beter geloven. Als een stripper die beter aan de paal hangt dan rivalen die half zo oud zijn, is Lopez oogverblindend en opwindend. Dit wil je niet missen," aldus Peter Travers van Rolling Stone.

Sexy, grappig en zelfs een beetje ng
"Deze is grappig, krachtig, sexy, emotioneel en ook een beetje eng," aldus Kate Erbland van indieWire over vooral JLo die "echt alle aandacht Award-aandacht verdient."

En Benjamin Lee van The Guardian: "Dit is een van de meest memorabele optredens in de recente filmgeschiedenis. Lopez leidt Hustlers met een bedrieglijk gemak. Ze heeft alles compleet onder controle net als haar personage in de film."

Lees ook de FilmTotaal-recensie!

NieuwsFilm

meest populair