Celebrity

'Jezelf laten verbouwen voor rollen als ouder wordende actrice is onzin en werkt niet'

Het kost veel actrices hun baan, wat Colman absurd vindt.

door FilmTotaal om 18:58 in Celebrity
Het komt maar al te vaak voor dat actrices zich laten 'verbouwen' om er beter uit te zien en zo hun plaats te kunnen behouden in de filmindustrie. De met een Oscar bekroonde Olivia Colman is hier echter fel tegen en liet zich erover uit tijdens een recent interview.

"Het komt niet vaak voor dat actrices pas laat doorbreken zoals ik dat gedaan heb" begint Coleman, die binnenkort te zien zal zijn als Queen Elizabeth II in het derde seizoen van The Crown. "Het staat mensen niet aan dat ze je ouder zien worden, iets wat ronduit belachelijk is!

Ouder worden is normaal
Zo gaat Colman verder: "Door de jaren heen word je zwaarder en begin je anders uit te zien. Mijn lichaam is veranderd. Ik heb kinderen gehad en mijn buik ziet er daardoor anders uit. Maar als iemand daar een probleem mee heeft kunnen ze wat mij betreft oprotten. Ik ben normaal gesproken bijna altijd een leuke en gezellige vrouw, maar het is zo'n onzin dat veel actrices hun baan verliezen naarmate ze ouder worden dat ik me daar kwaad over kan maken"

"Ik prijs me echter gelukkig, dat ik nog steeds een plaats heb in de filmindustrie. Als je een plaats in Hollywood hebt, heb je verdomd veel mazzel, want heel wat actrices met meer talent dan ik zijn niet meer te zien..."

NieuwsFilm

meest populair