Daniel Radcliffe (Harry Potter) toegevoegd aan 'Fast & Furious'-franchise?

Daniel Radcliffe (Harry Potter) toegevoegd aan 'Fast & Furious'-franchise?

De acteur heeft echter wel één hele belangrijke contracteis.

Nadat hij toch vooral het meest bekend blijft voor het spelen van Harry Potter in 8 succesvolle films (en misschien nog wel een 9e) heeft Daniel Radcliffe de afgelopen jaren zijn acteervaardigheden laten zien in wat meer kleinschaligere producties.

Nu heeft hij interesse getoond om deel te nemen aan één van de grootste franchises van dit moment, The Fast & The Furious. Enige voorwaarde... als hij maar niet hoeft te rijden of gevaarlijke stunts moet uitvoeren.

De 30-jarige Brit heeft wel een rijbewijs, maar gebruikt dat enkel om rond te rijden op sets. Daarbuiten rijdt hij weinig, omdat hij er "slecht in is".

Fast & Furious 10
Voorlopig is het allemaal afwachten, maar het is zeker niet onmogelijk om hem een belangrijk aandeel of cameo-optreden te kunnen geven zonder achter het stuur te hoeven kruipen (denk aan vergelijkbare rollen zoals van Hellen Mirren of cyberschurk Charlize Theron).

Het is te laat om nog op te duiken in Fast & Furious 9, want die is al aan het afronden, maar we weten dat er nog een afsluitende tiende deel aankomt, dat er een spin-off met uitsluitend vrouwen in de maak is én het wordt steeds waarschijnlijker dat Hobbs & Shaw een vervolg krijgt.

NieuwsFilm

meest populair