Algemeen

Daniel Radcliffe (Harry Potter) toegevoegd aan 'Fast & Furious'-franchise?

De acteur heeft echter wel één hele belangrijke contracteis.

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
Nadat hij toch vooral het meest bekend blijft voor het spelen van Harry Potter in 8 succesvolle films (en misschien nog wel een 9e) heeft Daniel Radcliffe de afgelopen jaren zijn acteervaardigheden laten zien in wat meer kleinschaligere producties.

Nu heeft hij interesse getoond om deel te nemen aan één van de grootste franchises van dit moment, The Fast & The Furious. Enige voorwaarde... als hij maar niet hoeft te rijden of gevaarlijke stunts moet uitvoeren.

De 30-jarige Brit heeft wel een rijbewijs, maar gebruikt dat enkel om rond te rijden op sets. Daarbuiten rijdt hij weinig, omdat hij er "slecht in is".

Fast & Furious 10
Voorlopig is het allemaal afwachten, maar het is zeker niet onmogelijk om hem een belangrijk aandeel of cameo-optreden te kunnen geven zonder achter het stuur te hoeven kruipen (denk aan vergelijkbare rollen zoals van Hellen Mirren of cyberschurk Charlize Theron).

Het is te laat om nog op te duiken in Fast & Furious 9, want die is al aan het afronden, maar we weten dat er nog een afsluitende tiende deel aankomt, dat er een spin-off met uitsluitend vrouwen in de maak is én het wordt steeds waarschijnlijker dat Hobbs & Shaw een vervolg krijgt.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DjZiggy

Avatar

Ik zie hem al gaan in de Ford Avakadevra

omniesbonsai

Avatar

Allerslechtste franchise ooit

Sunspot

Avatar

^

Op zijn bezemsteel blazen!

sephiroth1986

Avatar

Komt toch eindelijk het 10e deel fast10your seatbelts waar zo lang over gespeculeerd is. Vrees alleen dat ik ook deze niet ga kijken.

PRIME

Avatar

Waarom plaatsen jullie nooit een link naar waar hij dit zegt?

Rich Art

Avatar

@Prime: rechtsonder het bericht staat het woordje "bron". Als je dat op klikt dan kom je op het originele bericht uit.

KeesjeNL

Avatar

@ Rich Art: Huh, 'bron'? Betekend dat zoiets als link/oorsprong/informatiebron? Merkwaardig..

Ot: Ik hoop dat hij ver weg blijft van die ranzige rotzooi, zeker als Daniel als serieuzere acteur bekend wilt gaan staan.

NieuwsFilm

meest populair