Video

Red Band trailer van zombiefilm 'Little Monsters'

De film zal dit jaar nog te zien zijn.

door Wouter Drummen om 14:56 in Video
De met een Oscar bekroonde Lupita Nyong'o wist met haar laatste rol in Us nog hoge ogen te gooien. Hierin speelde ze een formidable dubbelrol. Us wordt dan ook gezien als een van de beste horrorfilms van dit jaar. Nu zal de actrice opnieuw in een horrorfilm te zien zijn en wel in Little Monsters, al ziet deze er heel wat komischer uit dan Us. De Red Band trailer van Hulu's nieuwste film is nu vrijgegeven en hieronder te zien.In deze horror-komedie volgen we de kleuterleidster Miss Caroline (gespeeld door Nyong'o). Wanneer zij met de kinderen op stap is tijdens een schoolreisje vindt er een plotselinge zombie uitbraak plaats in een militaire basis niet ver van hen vandaan. De zombies hebben het op de kinderen gemunt. Miss Caroline moet dus haar uiterste best doen om de kinderen te beschermen en heelhuids terug te brengen.

Cast
Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Alexander England en Josh Gad. De film is geregisseerd door Abe Forsythe. Little Monsters is vanaf 8 oktober in de Amerikaanse zalen te zien en zal drie dagen later op het streamingplatform Hulu verschijnen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Zombie kinderen die gemept worden enzo?

Hystor

Avatar

Ik ben zeer benieuwd naar deze film. Zombies vindt ik altijd wel leuk in een film, maar niet in films die hersenloos uit worden gemelkt. Lupita Nyong'o is een uitstekende acteur en ik maak me geen zorgen om haar rol in deze film.

neo123

Avatar

Zo geweldig vond ik Us niet trouwens en al helemaal niet eng.

Bobby Z

Avatar

Ziet er super uit !!

Sunspot

Avatar

@Neo123

Idd, wordt oook gezegd bij veel horrofilms, 'oh, is zo eng', niet dus meestal, maar goed, ligt ook aan de persoon.

Alsof studio's het niet te eng willen maken, meer veilig spelen

NieuwsFilm

meest populair