Meer duidelijkheid rondom 'Venom 2'

De opnames zouden snel aanvangen.

De productie van een film neemt al snel twee jaar tijd in beslag, met minimaal een jaar voor de opnames en post-productie. Een groot deel van die tijd komt in de montage en visuele effecten te zitten. Zeker als de film veel VFX bevat.

Nu lijkt het erop dat Sony Venom 2 binnen een jaar wil opnemen en afronden voor een release in oktober 2020. Volgens Production Weekly worden de opnames voor het vervolg op de kaskraker Venom uit 2018 aangevangen op 25 november. De werktitel zou 'Fillmore' zijn. De regie ligt in handen van Andy Serkis (Mowgli: Legend of the Jungle), met Tom Hardy als Eddie Brock / Venom.

2020 haalbaar?
Venom 2 leek gepland te staan voor 2 oktober 2020. De vraag is echter of het Sony lukt om de film binnen zo'n tien maanden af te ronden voor verschijning.

De kans is aanwezig dat in Venom 2 al een glimp is te zien van Spider-Man, gespeeld door Tom Holland. Dit personage vertrok recent uit het grotere Marvel Cinematic Universe. Het lijkt er verdacht veel op dat de films opbouwen naar Sinister Six.

NieuwsFilm

meest populair