Video

Trailer 'Penoza: The Final Chapter': in november in de bioscoop!

Het boek sluit definitief in november.

door Bram de Groot om 13:39 in Video
In 2017 verscheen het laatste seizoen van de misdaadserie Penoza op de Nederlandse televisie, uitgezonden door de KRO-NCRV op NPO 3. Nu is het tijd voor een definitieve afronding met de film Penoza: The Final Chapter. Deze verschijnt in november in de bioscoopzalen.

Via Dutch FilmWorks bereikt ons de volledig nieuwe trailer. DFW maakte een waar feestje van de verschijning van de trailer door deze in de bioscoop te vertonen aan 150 die-hard Penoza-fans, in aanwezigheid van hoofdrolspelers Monic Hendrickx en Raymond Thiry. Check de trailer hieronder!


De film grijpt terug op de gebeurtenissen in het vijfde seizoen en start als de criminele godmother Carmen van Walraven (Hendrickx) ondergedoken zit in Canada. Ze wordt echter gepakt nadat ze iemand uit zelfverdediging doodt, en ze wordt daarna uitgeleverd aan Nederland. Het gevolg: de familie is in schok en oude schulden moeten ingelost worden.

Penoza: The Last Chapter zie je vanaf 28 november in de Nederlandse bioscoopzalen. Ben jij ook een fan van de serie, en ga jij voor dit laatste hoofdstuk naar de bioscoop?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Is dit een goeie serie

alexanderleveld

Avatar

Waarom nou de toevoeging "The Last Chapter"? Voor een Nederlandse serie/film en dan zo'n toevoeging.

NieuwsFilm

meest populair