Algemeen

Regisseur 'John Wick' noemt zijn films ''idioot''

Want niemand kan John Wick zijn.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Eerder dit jaar was John Wick: Chapter 3 - Parabellum flink succesvoller dan de twee eveneens prima voorgangers. Je zou je kunnen afvragen wat de reden achter het succes is. Misschien doordat Keanu Reeves zich manifesteert als een ouderwetse actieheld die alles en iedereen om zich heen met gemak weet te verslaan?

Waarschijnlijk wel. Uiteraard zien de films er visueel prachtig uit en is het startpunt van de film - mooie auto, dood hondje etc. - prima gevonden. Regisseur Chad Stahelski durft toe te geven dat zijn held ook wel een beetje "Wacky" of "idioot" is.

Alles om een puppy
"Het is duidelijk idioot. Hij vermoordt honderden mensen vanwege een puppy. Dat wilden we graag laten zien," aldus Stahelski tegenover Cinemablend. "Om te laten zien hoe gek onze wereld is." En dat is de makers ook goed gelukt.

En hoeveel hij moordt in deel drie zie je in onderstaande infographic van VISU van George Hatzis. Heb jij ze allemaal geteld?8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Khalidmocro

Avatar

Idioot mischien maar vond ze wel vermakelijk .. kijk uit naar deel 4

Sunspot

Avatar

GEwoon cool gedaan, je leeft mee met Wick, die hond was ook goed gedaan, je wilde dat hij die gasten afknalde Smiley face.

Maar ook hoe het in beeld gebracht wordt, de scenes, gewoon top!

Maar uiteindelijk vooral Reeves karakter, hij doet het zo goed

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Niks mis met idiote films als ze goed gemaakt zijn.

Decepticon

Avatar

De John Wick films worden/zijn de actie klassiekers van deze tijd, die Rambo en Die Hard van hun tijd zijn en tot klassiekers zijn uitgegroeid.
Ik heb de blu-ray in de pre-order staan en ik ben heel benieuwd wat ze voor deel 4 gaan bedenken.

David Mills

Avatar

Zojuist John Wick 3 gezien, waardeloze film, gaat echt nergens over. Way too much

Mav Damian

Avatar

Damn! 85 kills terwijl de vorige
128 kills had. Ik had het gevoel dat er meer actiescènes waren in deel 3 dan deel 2 of zijn de actiescènes gewoon langer?
Bon! Ik vond deel 3 niet even geweldig als de twee vorige delen wegens een onnodige verhaallijn van een personages die gespeeld werd door Asia Kate Dillon dat opbouwde naar een onnodige/ matig einde.

Movieman2018

Avatar

Er zijn twee dingens waar je op kan focussen bij het maken van een film. Om succesvol te zijn kan je best het beste van een genre maken. 1: een film met een uitstekende verhaal en character development ... 2: een actiefilm als John Wick die kwaliteitvol actie naar het grote scherm brengt. De manier waarop ze de vechtscenes in beeld brengen en camera posities maken John Wick uniek.., en vermakelijk. Daarnaast is consistentie in hrt verhaallijn ook belangrijk, en dat doen ze bij John Wick. Wat maakt dat de film elke keer even leuk blijft. Hoe vaak zie je dat een vervolg even goed of beter is? Weinig.

tyler durden

Avatar

Het mag er dan goed uit zien, maar pfff wat een vermoeiende film ,geen plot en 1 actie scène van 2 uur ben er na een uur mee opgehouden. 1 dimensionaal en repetief

NieuwsFilm

meest populair