Celebrity

Schwarzenegger laat zijn gym en koelkast zien want hij traint nog steeds (video)

Daar kun je nog wat van leren!

door FilmTotaal om 15:35 in Celebrity
Arnold Schwarzenegger blijft voor veel fitnessfreaks en bodybuilders een groot voorbeeld. In een nieuwe video van het Amerikaanse blad Men's Health vertelt hij meer over zijn dieet en deelt hij zijn geheimen om gezond te blijven.

"Dit is de koelkast in mijn kantoor. We hebben fruit hier en groenten", vertelt Schwarzenegger terwijl de cameraman alles smakelijk in beeld brengt. "We hebben natuurlijk ook Radler, een mix van limonade en bier".

Ook deelt Schwarzenegger het recept van zijn eiwitshakes. Die maakt hij van amandelmelk, geconcentreerd kersensap (tegen spier- en botpijn), banaan en rauw ei. "Soms met een scheutje alcohol om er meer smaak aan te geven", vertelt hij.

Cheatdays
Schwarzenegger is veel bezig met zijn gezondheid. Zo eet hij minder dierlijke producten. "Het is een misvatting dat je vlees nodig hebt om groot en sterk te worden", legt de zevenvoudig Mister Olympia uit. "Ik voel me nu veel beter". Toch is zijn favoriete gerecht om klaar te maken biefstuk.

Desondanks blijft hij zoveel mogelijk van het vlees af. "Vanwege gezondheidsredenen", aldus Schwarzenegger. Natuurlijk heeft hij ook weleens een cheatday. "Maar onthoud dat je iedere calorie ook weer moet verbranden".

En verder...
Schwarzenegger gaat ook in op zijn fitnessregime, hartproblematiek en verdere doelen. Je kunt de video hieronder bekijken!NieuwsFilm

meest populair