Celebrity

James Corden helemaal klaar met fatshaming (video)

De talkshowhost reageert daarmee op de kwetsende woorden van Bill Maher.

door FilmTotaal om 13:56 in Celebrity
Talkshowhost James Corden heeft met verbijstering gereageerd op zijn collega Bill Maher, die opriep dat fatshaming een comeback moet maken. Dat deed Corden in zijn The Late Late Show.

"Niemand komt [zo dik] uit de baarmoeder gekropen dat je twee stoelen in een vliegtuig moet kopen", grapte Maher een week geleden in zijn show. "Vet wordt tegenwoordig onterecht als iets goeds gezien", vervolgt hij. "Fatshaming hoeft niet te stoppen. Het is tijd voor een comeback. Een beetje schaamte is juist goed".

Statement Corden
Corden kan niet lachen om de woorden van zijn collega. "Fatshaming heeft geen comeback nodig; het is nooit verdwenen", reageert hij. "Ik probeer al heel mijn leven mijn gewicht onder controle te houden, maar dat lukt me ondanks al mijn dieetpogingen maar moeilijk".


Pesten
"Het beledigen van dikkere mensen leidt tot schaamte en depressie", vervolgt Corden. "Laten we eerlijk zijn, fatshaming is gewoon pesten en pesten maakt het probleem alleen maar erger", aldus de presentator. "Zo gaat Maher het obesitasprobleem niet oplossen".

NieuwsFilm

meest populair