Celebrity

Miley Cyrus en nieuwe vriendin kunnen niet van elkaar afblijven (foto's)

Vormen de twee nou een stel of niet?

door FilmTotaal om 13:35 in Celebrity
Miley Cyrus en Kaitlynn Carter hebben het nog steeds erg gezellig met elkaar. De dames zijn elkaars steun en toeverlaat nadat beide hun relatie onlangs zagen stranden. Cyrus en Carter zijn nu opnieuw samen gefotografeerd in Los Angeles.

Miley Cyrus (26) en realityster Kaitlynn Carter (31) zijn zaterdag samen gespot tijdens een ommetje in Los Angeles. De twee hebben duidelijk dezelfde smaak, want ze dragen nagenoeg identieke kleding. Op de foto's is te zien dat ze namelijk allebei een gescheurde spijkerbroek en een zwart T-shirt aan hebben. Daarbij raakt Carter de buik van Cyrus aan.

Onafscheidelijk
Een aantal dagen geleden werden de twee ook al samen gezien bij de New York Fashion Week. Volgens de bladen hadden de vriendinnen die avond een date. "Miley en Kaitlynn vormen al bijna twee maanden een onafscheidelijk duo", vertelde een insider vorige maand. "Op dit moment wonen ze praktisch samen. Hun relatie wordt steeds serieuzer".


Nog niet officieel
Cyrus en Carter hebben hun (vermoedelijke) relatie nog niet bevestigd, maar de aanwijzingen zijn sterk. In augustus werd bekend dat Cyrus haar huwelijk met Liam Hemsworth had verbroken. Carter was eerder getrouwd met tv-ster Brody Jenner.

NieuwsFilm

meest populair