Opnames 'Mortal Kombat'-reboot eindelijk begonnen!

Opnames 'Mortal Kombat'-reboot eindelijk begonnen!

In 2021 wordt de langverwachte reboot in de bioscopen verwacht.

Fans van gamefranchise Mortal Kombat kunnen zich eindelijk in de handen wrijven, want de opnames van de langverwachte reboot zijn eindelijk begonnen.

De bevestiging hiervan komt via het Twitter-account van Greg Russo, die met de film zijn debuut maakt als scenarist. Hij werkt momenteel overigens ook aan het script van een Resident Evil-reboot. Op de bijgevoegde foto, die je hieronder kunt bekijken, zien we een filmklapper met het officiële Mortal Kombat-logo en... de achterzijde van een van de hoofdrolspelers? Er volgen ongetwijfeld binnenkort meer setfoto's.



De reboot wordt is een productie van James Wan (Aquaman), die al jaren aangeeft de franchise een opfrisbeurt te willen geven met een waardige filmversie.

Test your might
De cast van Mortal Kombat bestaat uit namen als Mehcad Brooks (als Jax), Hiroyuki Sanada (als Scorpion), Ludi Lin (als Liu Kang), Chin Han (als Shang Tsung), Jessica McNamee (als Sonya Blade), Joe Taslim (als Sub-Zero), Josh Lawson (als Kano), Sisi Stringer (als Mileena) en Tadanobu Asano (als Raiden).

De film, die geregisseerd wordt door nieuwkomer Simon McQuoid, bereikt in maart 2021 wereldwijd de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair