Celebrity

Dochter Alec Baldwin grapt over beruchte voicemail waarin hij haar verrot scheldt (video)

Gelukkig kunnen de twee inmiddels lachen om dit jeugdtrauma.

door FilmTotaal om 11:43 in Celebrity
Filmacteur Alec Baldwin kon lang niet door een deur met zijn dochter Ireland. Dit door een voicemail uit 2007 waarin Baldwin haar voor van alles en nog wat uitmaakte. Inmiddels blijken vader en dochter het weer goed met elkaar te kunnen vinden, want Ireland grapte dit weekend over het beruchte incident in The Roast of Alec Baldwin.

Zondagavond werd Alec Baldwin (61) flink op de hak genomen in The Roast op Comedy Central. Ook dochterlief Ireland (23) hielp mee om haar pa voor schut te zetten. In haar bijdrage ging ze onder meer in op een beruchte voicemail van haar vader. Tijdens de vechtscheiding met zijn ex-vrouw Kim Basinger belde Baldwin zijn destijds elfjarige dochter op en sprak hij haar voicemail in. Baldwin noemde haar een 'brutaal en hersenloos varkentje'.

Geen contact
"Pa, ik ben het", begon Ireland haar roast. Het voelt goed om erbij te zijn, vertelde ze. "Ik had het bijna niet meegekregen, omdat ik al zo'n twaalf jaar de voicemails van mijn vader niet heb gecheckt", grapte ze vervolgens. De twee hadden na die voicemail jarenlang geen contact met elkaar. Gelukkig is hun relatie inmiddels hersteld en kunnen vader en dochter nu lachen om dit toch wel pijnlijk stukje familiegeschiedenis.

Feestje gemist
De meeste lachers kreeg Ireland echter op haar hand toen ze haar vader een trap na gaf. "De meeste mensen kennen mijn vader als die gast uit 'Mission Impossible' of '30 Rock'", zei ze. "Ik ken hem vooral als die gast van de helft van mijn verjaardagsfeestjes". Auwch.NieuwsFilm

meest populair