Algemeen

Gave nieuwe foto's 'Terminator: Dark Fate'!

De hoofdrolspelers arriveren.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Na de twee klassiekers uit 1984 en 1991 van James Cameron (Avatar) verschenen er drie films die de reeks niet veel goed deden. Uiteraard werden er honderden miljoenen opgehaald, maar de ontvangst was mager en gewenste vervolgfilms verschenen niet. Nu moet daar verandering in komen met Terminator: Dark Fate.

In dit nieuwe derde deel in de reeks keert een belangrijk gezicht uit de eerste twee films weer terug, namelijk Sarah Connor van actrice Linda Hamilton. Twee belangrijke nieuwe personages zijn Grace van Mackenzie Davis en de ultramoderne Terminator Rev-9 van Gabriel Luna. Samen met T-800 "Model 101" / Carl van Arnold Schwarzenegger zie je bovengenoemde personages op onderstaande nieuwe foto's uit de film, via Total Film.
Gave cover!
Ook verscheen het viertal op de cover van het magazine. Dark Fate van regisseur Tim Miller (Deadpool) verschijnt op 23 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen! Ga jij voor deze Terminator naar de bioscoop, en heb je er een beetje vertrouwen in?26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Symn

Avatar

The feminator...

Marvelfan200986

Avatar

Ik snap niet waarom ze nog één maken wat denken ze te bereiken? Terminator 1 was prima de tweede was perfect de derde nooit gezien en de vierde was rotzooi dus de vijfde zal vreselijk zijn ga zeker niet gaan kijken ik zal toch bij de eerste tien minuten weglopen

Chrischzz

Avatar

Dit is de 6e al hoor.

Jeroen Pasman

Avatar

Nee, Ik ga hier niet voor naar de bios. Dit lijkt me echt een film die je downloadt, en na een kwartier uitzet. (Net zoals deel 4 en 5)

TearsinRain

Avatar

Gisteren "The Predator" gezien, ook zo'n vervolgfilm op een klassieker die ik overigens nog slechter vond dan "Genysis" en die was al om te huilen.
Geeft trouwens wel weer aan hoe goed films als T1, T2 en Predator zijn en dat een bepaalde sfeer vangen veel moeilijker is dan het lijkt.
Ik hoop dat deze nieuwe Terminator in ieder geval de amusementswaarde haalt van "Rise of the machines" en "Salvation", want zo slecht waren die nog niet.
Laten we maar vertrouwen op Tim Miller en James Cameron (die tussen zijn Avatar werkzaamheden door een keertje het script heeft gezien).

Goku32

Avatar

Foto,s gaan deze film niet beter maken. De trailers zijn slecht en de film zal ook slecht blijven. Ze hadden er gewoon mee moeten stoppen. Na de laatste Terminator, want dat was echte dog shit van een film

Drakie

Avatar

Wanhopig wat foto's laten zien in een poging om de film opkomst te boosten.

Geen man zit te wachten op actiefilm die duidelijk gemaakt is voor de vrouwelijke kijker. What's next... terminator 7 "Rise of the neutral gender machine"

Master Of Films

Avatar

Laatst had iemand nog over The Critical Drinker en zijn oordeel over een Terminator: Dark Fate trailer. The Critical Drinker legde precies de vinger op de pijnlijke wonden. Hoewel het een trailer is, en niet de uiteindelijke film krijg je de indruk dat geen waardige vervolg van Terminator 2 gaat worden. Zo blijken bepaalde dialogen en actiemomenten rechtstreeks vanuit Rise of the machines en Salvation te komen.

Gabriel Luna is een prima Ghostrider. Maar als Terminator vind ik hem nog steeds niet dreigend overkomen. Nog steeds is dat Robert Patrick en daarvoor was dat Ahnuld.

Verder doet deze film mee met de bekende trendy PC WOKE SJW scene. Uiteraard is Sarah Connor iconisch, maar ze proberen dat ook te doen met Mackenzie Davis. Ziet er meer uit als de zoveelste Mary Sue als een krachtige vrouw. Tim Miller deed nog een schepje er boven op met die rare uitspraak.

Tim Miller "If you’re at all enlightened, she’ll play like gangbusters. If you’re a closet misogynist, she’ll scare the fuck out of you, because she’s tough and strong but very feminine. We did not trade certain gender traits for others; she’s just very strong, and that frightens some dudes. You can see online the responses to some of the early shit that’s out there, trolls on the internet. I don’t give a fuck."


Zijn uitspraak doet mij huiveren dat het helemaal mis gaat het karakter van Mackenzie Davis. Er zijn maar 8 scriptschrijvers bij betrokken. Acht, waaronder JC. Ter vergelijking. Met Terminator 1 en 2 was het voornamelijk JC met hulp van zijn ex Gale Anne Hurd. William Wisher kwam later erbij voor extra dialogen.

Kortom The Critical Drinker deed mij nog meer huiveren.

TearsinRain "Geeft trouwens wel weer aan hoe goed films als T1, T2 en Predator zijn en dat een bepaalde sfeer vangen veel moeilijker is dan het lijkt."
Dat probeert men tegenwoordig op te vullen met CGI om de boel te verhullen. T2 had ook CGI, maar dat was een echte aanvulling op het verhaal. T2 is echt een film die je tig keer kan zien. Het blijft een goeie film. Dat geld dus ook voor T1 en Predator. Over Predator gesproken. John McTiernan maakte de twee beste Die Hard films. McTiernan begreep ook het beste wat voor figuur John McClane was. Zelfs Bruce Willis deed nog echt de moeite om te acteren. Helpt allemaal mee om een bepaalde sfeer te creeeren. Tja sommige filmmakers willen gewoon een goeie film maken ipv van te voren alleen maar aan de dollars te denken.

Devenace

Avatar

Als de film op demand te kijken was zou ik er gelijk voor gaan zitten.
De bios is al een tijdje terug, en de laatste keer ging ik tussendoor even pissen en mocht ik er niet meer terug in want mijn kaartje lag in mijn stoel en ze wilden niet de rest van het publiek storen in de laatste scenes om te verifieren of ik de waarheid sprak.
Kreeg daarna wel een bioscoop bon toen ik aan had getoond dat ik de waarheid sprak.
Die voor hun ogen direct verscheurt de prullenbak inging met als motivatie “je denkt dat ik niet nog eens twee uur hier ga zitten om die 4 laatste minuten te zien he” ;)
Dus nee geen biosje. Succes

Jeroen Pasman

Avatar

Ik denk dat het er ook mee te maken heeft dat het destijds iets nieuws was. Films met tijdreizen zijn er nu al zoveel. Mensen lopen er niet meer warm voor. Het is meer van hetzelfde

Jaws

Avatar

ik ga wel heerlijk naar de bios. elke film bij voorbaat al afkraken is zo makkelijk. eerst kijken en dan oordelen anders je mond houden.

Geranimous

Avatar

Vreemde reactie van Miller. Ja, er zijn mannen die sexistisch zijn. natuurlijk. Mannen die er onzeker van worden als hun vrij bijvoorbeeld meer geld verdient. Maar waarom zouden mannen in hemelsnaam bang zijn voor een sterke en sexy Mackenzie Davis?

Ik heb persoonlijk niet veel interesse in deze film maar dat heeft niets te maken met de hoeveelheid vrouwen die er al dan niet in de film zitten.

Maac

Avatar

“Enlightened” zegt ‘ie, wat een dwaas. Alsof zijn film iets nieuws bereikt voor vrouwelijke rollen.

San187

Avatar

Alle vertrouwen in.110 %fan van t1&t2...salvation vond ik ook niet slecht,maar t3 en genniks...geen terminator sfeer,verhaal pakte me niet.actie wel,sfeer niet.
Heb daar met dark fate wel vertrouwen in, dus ga zeker kijken

Civilian Supreme

Avatar

Schwarzenegger staat op het punt het hoofd van Justin Bieber er af te schieten op die cover.

Frietgezicht

Avatar

Hamilton kijkt op elke foto alsof ze moet schijten.

Edit; op die cover kijkt ze meer alsof ze aan het schijten is.

RoberPaulsen

Avatar

De trailer was inderdaad niet overtuigend, maar ik hoop dat het goed komt. Het is cool dat Linda Hamilton weer meedoet.
Ik ga er wel voor naar de bios, ik hoop dat het veel beter is dan Genisys en enigszins de serie in ere kan herstellen.

Sunspot

Avatar

Die laatste foto is zo jammer, hadden daar alleen Arnold, Linda en Edward Furlong op gestaan...

Sowieso kijken, denk dat die Rev wel vet gaat zijn. Maar waarom nou die 2 meiden erbij als hoofdrolspelers

Ronin75

Avatar

Totaal verkeerde inslag weer. Ik word echt niet goed van die zogenaamde girlpower shit. Het heeft gewoon geen kracht. Ja Sarah Connor is logisch maar die vrouwelijke Terminators, kom op toch. Bijna elke film hetzelfde liedje. Als ik dan om mij heen kijk zie ik die vrouwen alleen maar duckfacen, parttime werken en shoppen. Waar zijn die echt stoere chicks dan. Of die vrouwen die grote sterke mannen in de boeien slaan. Hoe dan?! Prima hoor, gelijkheid is normaal maar alsjeblieft overdrijf niet met die girlpower. Over het algemeen stopt dat als de auto kapot gaat.

Daanminator

Avatar

Ik ga zeker 2x en heb meer vertrouwen dan de vorige 3 films maar dit gaat natuurlijk niet beter dan 1 & 2 worden.

Sharky13

Avatar

Nee ga deze niet bekijken. De eerste twee natuurlijk gewoon goed, de derde vond ik ook nog best wel ok en zelfs Salvation vond ik nog wel leuk (vooral door Christian Bale en Sam Worhtington). Maar Genisys was echt pure bagger en ik vrees dat dit ook weer helemaal niks wordt. Een franchise waar ze beter mee kunnen stoppen

Kirotji

Avatar

Dit is tijdlijn gezien derde van James Cameron.

3, 4 en 5 waren niet van James Cameron

Cameron considers the film a direct sequel to his films The Terminator (1984) and Terminator 2: Judgment Day, while Terminator 3: Rise of the Machines (2003), Terminator Salvation (2009) and Terminator Genisys (2015) described as occurring in alternate timelines.

SciFiFanaat

Avatar

Deel 3 was niet best maar het einde is briljant dus waarom niet hier op verder bouwen met een film die het verzet laat zien in de strijd tegen de machines maar nee, dit ziet er weer uit als het zelfde tijdreis verhaal overgoten met SJW bullshit. Scheelt mij in ieder geval weer 14 euro.

Marcade

Avatar

@Devenance: Serieus als je 4 minuten voor het einde van de film gaat pissen, vind je de film sowieso geen flikker aan. Dat is niet 'even tussendoor' pissen. Groot gelijk dat ze je niet terug de zaal in lieten om ook fftjes de laatste 4 minuten van de film voor de rest van het publiek te verstoren, omdat je zelf de film geen flikker aan vond.

elpollodiablo

Avatar

Jeetje wat een hoop negativiteit omtrent deze film. Ik ben volgens mij de enige die potentie ziet in deze film. En ja, de eerdere vervolgen waren niet echt goed (al was Rise of the machines echt wel een degelijke actiefilm) maar deze lijkt het toch echt over een andere boeg te gooien. En ik vind Gabriel Luna vooralsnog erg goed overkomen als een Terminator.

Ik ga in ieder geval zeker kijken in de bioscoop!

Hystor

Avatar

@elpollodiablo

Nou iemand die net zoals mij nog potentie ziet in deze film. Dit lijkt mij gewoon een goeie keiharde R-rated actiefilm waarvoor je lekker kan zitten in de bioscoop!

NieuwsFilm