Celebrity

Laura Dern reageert op gerucht dat ze een relatie zou hebben met Bradley Cooper

Ook liet de actrice zich uit over een mogelijk derde seizoen van 'Big Little Lies'.

door FilmTotaal om 11:08 in Celebrity
Bradley Cooper is een van de bekendste acteurs van vandaag de dag. Hij kwam dan ook veel in het nieuws toen zijn relatie met topmodel Irina Shayk strandde. Nu doet er opnieuw een gerucht over de 44-jarige A Star is Born acteur de ronde, namelijk dat hij een relatie zou hebben met de 52-jarige Laura Dern, o.a. bekend van de populaire serie Big Little Lies. Bradley werd namelijk een paar keer samen met de actrice gespot. Zij reageert nu zelf.

''We zijn heel erg goede vrienden'' begint Dern. ''We boffen dat we elkaar kennen. Het voelt als familie. Ik kan begrijpen dat iedereen altijd alles over hem wil weten. Alles over hem intrigeert. Hij is een van de beste mensen die ik ken en een van mijn beste vrienden. Ik neem het niemand kwalijk wanneer ze zich afvragen of hij weer een relatie heeft want hij is gewoonweg spectaculair''.

Nieuw seizoen
Ook liet Dern zich nog uit over een mogelijk derde seizoen van Big Little Lies: ''We kunnen het allemaal zo goed met elkaar vinden. We hebben een geweldige band dus dat is echt heel gaaf. Ik hoop dat ik opnieuw Renata mag spelen. Ik hou van mijn personage. En ik prijs me gelukkig dat zo veel mensen fan zijn van de serie. Ik vond het super om eraan mee te werken en misschien komt er nog wel meer...''

NieuwsFilm

meest populair