Algemeen

Officiële aankondiging 'Funko Pop!'-film: 'Niet voor het geld'

Warner Bros. geeft officieel groen licht aan het project.

door Jeffrey Kouters om 16:24 in Algemeen
De poppen van Funko zijn ontzettend populair. Het was dan ook maar een kwestie van tijd voordat er een animatiefilm aangekondigd zou worden. De Warner Animation Group heeft inmiddels de nodige mankracht ingehuurd voor het project. Dat meldt Deadline.

Volgens het Amerikaanse vakblad heeft Warner de voor een Oscar genomineerde filmmaker Teddy Newton (The Incredibles, The Iron Giant) en Mark Dindal (The Emperor's New Groove, Chicken Little) ingehuurd om het verhaal te creëren.

Leuke samenwerking
"We zijn enthousiast over deze kans en vastberaden om een geweldige film te maken die op zichzelf staat", laat Brian Mariotti, de ceo van Funko, weten in een statement. "Dit doen we niet voor de speelgoedverkoop of voor het uitbouwen van ons merk", vervolgt hij.

Mariotti is enthousiast over de samenwerking. "Het team van Warner heeft een unieke visie op hoe de eerste film eruit zou moeten zien en we vinden het ontzettend leuk om dit avontuur samen met hen aan te gaan".

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Hahahahahaha het word steeds gekker daarzo in Hollywood. Straks gaan ze nog een film maken van het toilet van Donald Trump in het witte huis

NieuwsFilm

meest populair