'Terminator'-franchise heeft geen goede naam meer door vorige films

'Terminator'-franchise heeft geen goede naam meer door vorige films

Regisseur Tim Miller weet dat hem een zware kluif te wachten staat.

Volgens regisseur Tim Miller is de Terminator-franchise aangetast en verloor men de richting na het verschijnen van Terminator 2: Judgment Day. De eerste film kwam in 1984 uit en sindsdien verschenen er meerdere vervolgen. Maar op twee na wist geen van de films echt iets magisch te leveren. Aan Miller de taak dat weer te doen met Dark Fate.

Dat zal Miller doen met hulp van onder meer James Cameron, Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton. Volgens Miller is dat echter geen makkelijke taak en dat komt omdat de franchise geen goede naam meer heeft zoals vroeger. Maar daar mag hij dus iets aan doen.

Aangetaste franchise
"Ik denk dat het merk enigszins aangetast is," aldus Miller tijdens een gesprek met Total Film. "Ik wil die andere films niet teveel bekritiseren, want sommigen waren echt wel interessant, maar voor mijn gevoel speelden ze gewoon in de wereld van The Terminator. T2 was echter iets dat echt als een fucking openbaring voelde. Het is een van die films die iedereen zich nog kan herinneren. Ik realiseer me volgens mij nog altijd niet helemaal dat ik dat ook probeer te regelen."

Vanaf 31 oktober kunnen we zien of dat is gelukt.

NieuwsFilm

meest populair