Video

Trailer Stephen King-film 'In the Tall Grass' van Netflix!

Vanaf begin volgende maand te zien.

door Bram de Groot om 10:35 in Video
Eerder deze week verscheen al het affiche voor de Stephen King-film In the Tall Grass en nu hebben we de eerste trailer! Check deze hieronder en maak mee hoe het is om te verdwalen in het hoge gras!

De film is gebaseerd op een boek van King die hij samen schreef met zijn zo'n zoon Joe Hill (Joseph Hillström King). Het verhaal gaat over de broer en zus Cal en Becky die uit een veld met hoog gras kreten horen van een jongetje. Ze proberen hem te redden, maar raken daardoor zelf verdwaald. Dit komt door een sinistere kracht die de twee desoriënteert en van elkaar scheidt. Afgesneden van de wereld en niet in staat om te ontsnappen aan de aanhoudende greep van het veld, ontdekken ze al snel dat gevonden worden nog enger zal zijn dan te zijn verdwaald.


Vanaf 4 oktober op Netflix
Over een paar weken is In the Tall Grass al te zien op Netflix. In de horrorfilm van regisseur Vincenzo Natali (Cube, Splice) zijn er rollen voor onder meer Patrick Wilson, Harrison Gilbertson en Rachel Wilson.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Dat we hoge grass kennen is wel vet. Jurrasic park deel 2. En children of The corn

Monojaxx

Avatar

Ziet er tof uit!

Spider-fan

Avatar

Ziet er goed uit. In tegenstelling wat men zal denken, is het toch wel een heel ander soort verhaal als Children of the Corn. Die speelde zich ook veel af in een dorpje (Gatlin), dit verhaal speelt zich écht alleen af in een grasveld. Al zie ik dat er tegen het einde van de trailer ook scènes zijn op andere plekken, zoals de kerk, die wel genoemd wordt in het verhaal maar waar ze nooit binnen gaan.
Ik ben zeker benieuwd. Met Gerald's Game is er wel een standaard gezet voor King Netflix films, hoop dat deze daar bij in de buurt kan komen.

TwinsA

Avatar

En dan zijn er nog mensen die Netflix willen omruilen met Disney ????, nee dank u, dit is weer iets om naar uit te kijken????

Yari

Avatar

Slaapverwekkend, meer valt er niet over te zeggen.

NieuwsFilm

meest populair