Algemeen

Jamie Lee Curtis: sequels 'Halloween' gaan dieper in op het origineel

En gaat er NÓG een bekend gezicht terugkeren naar Haddonfield?

door Arjen Rooseboom om 15:13 in Algemeen
Volgens hoofdrolspeelster Jamie Lee Curtis zullen de beide back-to-back vervolgen op het succesvolle Halloween van vorig jaar, dieper ingaan op de psychologische trauma's van het origineel.

Tegenover COLLIDER vertelde de 60-jarige actrice: "Wat ik geweldig vind, is dat we nu de personages opnieuw ontmoeten en kijken hoe hun leven beïnvloed is door wat er 40 jaar geleden gebeurde. En dan wordt het laatste deel een onderzoek naar geweld. Ze moesten begrijpen dat het leven van mijn personage 1 grote uitdaging was. Maar de kans om Michael Meyers nogmaals ervan langs te geven, speelde ook zeker mee."

Sherrif Leigh Brackett
De films markeren de terugkeer van de inmiddels volwassen geworden Tommy Doyle (Anthony Michael Hall) en Lindsey Wallace (Kyle Richards), de 2 kinderen op wie Curtis' Laurie Strode moest babysitten. En hoewel (nog) nergens bevestigd, geeft de IMDb aan dat ook Charles Cyphers waarschijnlijk weer van de partij is. Hij speelde in 1978 de lokale sherrif wiens dochter Annie (Nancy Kyes) slachtoffer werd van Meyers.


Voor Halloween Kills staat David Gordon Green opnieuw achter de camera. Met verder Judy Greer en Andi Matichak als dochter en kleindochter Strode, komt de sequel bij ons uit op 29 oktober 2020, gevolgd door het afsluitende Halloween Ends in 2021.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair