Algemeen

Gave poster 'Joker' toont de chaotische DC-maniak

Ook te zien in IMAX!

door Bram de Groot om 19:36 in Algemeen
Nog een paar weken en dan kan iedereen de naar verluidt losstaande DC-film Joker aanschouwen in zijn favoriete bioscoopzaal. De film wist afgelopen weken flink de aandacht te trekken, maar nu wil menigeen met eigen ogen zien waarom er zoveel ophef is over de film.

Joker draait om een nogal eenzaam figuur die zich langzaam maar zeker ontpopt tot een maniak die graag chaos veroorzaakt, zowel bedoeld als onbedoeld. Acteur Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk the Line) speelt deze persoon, met de naam Arthur Fleck. Onderstaand affiche zien we zijn uiteindelijke 'Clown Prince of Gotham' in een duidelijk chaotische situatie.


Vanaf 3 oktober in de bioscoop!
De ontvangst van Joker van The Hangover-regisseur Todd Phillips is doorgaans goed. De Rotten Tomatoes-score staat op 77% na ruim honderd recensies. Ook de verwachte Box Office-score tijdens het eerste Noord-Amerikaanse weekend maakt indruk met een score van zo'n $90 miljoen tot misschien wel boven de $100 miljoen. En dat is uiteraard zeer netjes voor de naar verluidt $55 miljoen kostende R-rated film binnen het superheldengenre.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Movieman2018

Avatar

Is een film over een man die issues heeft, met benaming joker. Goed geacteerd met de nodige dosis drama. Het zou wel ferm geweest zijn mochten ze het in een DC Universe plaatsen en zijn character opbouwen.

Sunspot

Avatar

Ziet er vet uit, maar beste shot blijft nog steeds die met met Heath Ledger's versie, waar hij met dat verpleegster pak loopt.

Uberscene!

Djipko

Avatar

Benieuwd naar deze versie van de joker. Moet niet een te groot probleem zijn om deze versie los te zien van Heath Ledger zijn versie.

Davidius

Avatar

Clown prince of Gotham?
Lol get those facts straight...

NieuwsFilm

meest populair