Gave poster 'Joker' toont de chaotische DC-maniak

Gave poster 'Joker' toont de chaotische DC-maniak

Ook te zien in IMAX!

Nog een paar weken en dan kan iedereen de naar verluidt losstaande DC-film Joker aanschouwen in zijn favoriete bioscoopzaal. De film wist afgelopen weken flink de aandacht te trekken, maar nu wil menigeen met eigen ogen zien waarom er zoveel ophef is over de film.

Joker draait om een nogal eenzaam figuur die zich langzaam maar zeker ontpopt tot een maniak die graag chaos veroorzaakt, zowel bedoeld als onbedoeld. Acteur Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk the Line) speelt deze persoon, met de naam Arthur Fleck. Onderstaand affiche zien we zijn uiteindelijke 'Clown Prince of Gotham' in een duidelijk chaotische situatie.

Bekijk de afbeelding
Vanaf 3 oktober in de bioscoop!
De ontvangst van Joker van The Hangover-regisseur Todd Phillips is doorgaans goed. De Rotten Tomatoes-score staat op 77% na ruim honderd recensies. Ook de verwachte Box Office-score tijdens het eerste Noord-Amerikaanse weekend maakt indruk met een score van zo'n $90 miljoen tot misschien wel boven de $100 miljoen. En dat is uiteraard zeer netjes voor de naar verluidt $55 miljoen kostende R-rated film binnen het superheldengenre.



NieuwsFilm

meest populair