Algemeen

Nachtmerries voor acteur Bill Skarsgård na spelen Pennywise in 'It'-films

Had jij enge dromen na het zien van de films?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Er verschenen al de nodige berichten over dat acteur Bill Skarsgård een hoop lol beleefde aan het spelen van Pennywise the Dancing Clown. Nu blijkt dat hij het er af en toe ook behoorlijk zwaar mee had.

In gesprek met CBR.com onthulde Skarsgård dat hij ook de nodige nachtmerries had als hij de rol had gespeeld voor de films It uit 2017 en het recent verschenen IT: Chapter Two.


"De dromen waren onzinnig. Ik had dromen op momenten dat ik als Pennywise in Stockholm rondliep, en ik dacht: 'Ze kunnen me zo niet zien.' Ik was van streek. 'Ze kunnen me niet zien rondlopen door de make-up die ik op heb. Het verpest het mysterie.' Ik liep rond, overstuur dat ik mezelf voor gek zette. En er waren dromen waarin ik naar Pennywise keek, gescheiden van mezelf."

Hoe eng vond jij Pennywise
Heel vreemd is het uiteraard niet dat Skarsgård droomde over zijn eigen, soms toch best monsterachtige personage. Maar wat vind jij van deze moderne Pennywise? En vond je hem in Chapter 2 beter of slechter dan in deel één?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik ben in slaap gevallen bij IT 2 dat zegt al genoeg

jwk

Avatar

Vond er geen reet aan...

Goku32

Avatar

Agggv als hij ze salaris ontvangt is hij weer klaar wakker. Part 2 is minder dan part 1. Maar dat is logisch het zijn volwassenen heb je meer praten dan bij de kinderen. Dan is het gelijk een mindere film

SandBerg

Avatar

Deel één was 'vernieuwend'. Deel twee was, zoals helaasch wel vaker, een herhaling van kunstjes, maar dan veel langer. Uiteindelijk vond ik dat nog altijd wel vermakelijk. Alleen het afgeraffelde, 'makkelijke' einde was een redelijke anti climax.

De film was bij lange na niet beklemmend genoeg om nachtmerries van te krijgen.

Toch maar weer een mini serie? Meer aandacht voor de strijd per persoon?

Dawgruule

Avatar

@filmtotaal. Dit artikel stond er vanochtend toch al op?
Ik ben een trouwe lezer, maar realiseerde mij dat ik regelmatig artikelen mis doordat de volgorde gedurende de dag veranderd, nu ging ik wederom weg omdat ik dit artikel al gelezen had en ik in de veronderstelling was dat er geen nieuwe artikelen meer waren... erg verwarrend. (Dit is geen kritiek, maar feedback!) groetjes!

NieuwsFilm

meest populair