Algemeen

Jake Gyllenhaal deelt bloopers van 'Spider-Man: Far From Home'

Plus nog extra bloopers in een nieuwe gag-reel van de film!

door Steven van der Vegt om 10:16 in Algemeen
Het was reeds bekend dat Jake Gyllenhaal en Tom Holland erg veel lol met elkaar hadden op de set van Spider-Man: Far From Home. Eerstgenoemde deelt nu een clip de laat zien hoeveel lol ze daadwerkelijk hadden. Een nieuwe gag-reel geplaatst door Sony onderstreept dit daarbij nog eens.

Toen de film net in de bioscopen verscheen, waren er al berichten dat het tweetal voor veel vertraging zorgde op set. Beide heren maakten elkaar nog al veel aan het lachen tijdens het filmen. Eindelijk krijgen we hier nu ook wat bewijs van te zien, dankzij Jake Gyllenhaal via Instagram.Meer bloopers!
Hier stopt het echter nog niet met de bloopers. Sony deelde namelijk ook nog eens een gag-reel van de film. Men lijkt in elk geval genoeg lol gehad te hebben bij het maken van de film en de lachpartijen zijn zo te zien niet enkel de schuld geweest van de twee hoofdrolspelers.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Verbazingwekkend dat ze die film zo ooit af hebben gekregen

Kirotji

Avatar

Ja, dat vraag ik me ook af want alle andere films die hebben nooit bloopers gehad.

Shifty777

Avatar

Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het soms best wel een verschil kan maken. Met sommige producties waaraan ik meewerkte is er een klik tussen enkele mensen waardoor er veel hilariteit is en je steeds achter ligt op schema. Zijn wel de gezelligste opnames, maar niet altijd in elke zin van het woord even productief ;)

Sunspot

Avatar

^
Kan me tdat ook herinneren van Smallville, dat die 'Lex Luthor' teveel grappen bleef maken, zoveel shots waren soms nodig haha.

Zal ook wel op zenuwen werken bij rest van crew

NieuwsFilm

meest populair