Gave trailer 'The Infinity Saga' nu online!

Van Mark 1 tot Thanos... Dit is het MCU in een nutshell.

Ben jij een groot fan van het Marvel Cinematic Universe? Zo ja, dan moet je onderstaande trailer eens bekijken van het dit jaar afgeronde The Infinity Saga binnen het grootse Marvel Cinematic Universe.

De filmreeks trapte in 2008 af met de creatie van Mark 1 door Robert Downey Jr.'s Tony Stark die daardoor kon ontsnappen aan een groep aardse terroristen. Het was de start van een avontuur dat hem - en veel andere, ook buitenaardse superhelden - recht tegenover de grootste intergalactische terrorist tot op heden zette: Josh Brolins Thanos!

Trailer The Infinity Saga
Met 23 films in de filmreeks was het afgelopen elf jaar druk in de bioscoopzalen. Met een wereldwijde omzet van ruim 22,5 miljard dollar aan de bioscoopkassa's is de reeks veruit de financieel succesvolste filmreeks tot op heden. Ook werden alle film doorgaans positief ontvangen, met uiteraard wat mindere, maar ook zeker uniekere delen.

Hieronder de trailer voor de complete reeks. Deze werd eerder dit jaar voor het eerst uitgezonden tijdens Comic-Con San Diego. Nu dus ook online te zien!



NieuwsFilm

meest populair