Video

Gave trailer 'The Infinity Saga' nu online!

Van Mark 1 tot Thanos... Dit is het MCU in een nutshell.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Ben jij een groot fan van het Marvel Cinematic Universe? Zo ja, dan moet je onderstaande trailer eens bekijken van het dit jaar afgeronde The Infinity Saga binnen het grootse Marvel Cinematic Universe.

De filmreeks trapte in 2008 af met de creatie van Mark 1 door Robert Downey Jr.'s Tony Stark die daardoor kon ontsnappen aan een groep aardse terroristen. Het was de start van een avontuur dat hem - en veel andere, ook buitenaardse superhelden - recht tegenover de grootste intergalactische terrorist tot op heden zette: Josh Brolins Thanos!

Trailer The Infinity Saga
Met 23 films in de filmreeks was het afgelopen elf jaar druk in de bioscoopzalen. Met een wereldwijde omzet van ruim 22,5 miljard dollar aan de bioscoopkassa's is de reeks veruit de financieel succesvolste filmreeks tot op heden. Ook werden alle film doorgaans positief ontvangen, met uiteraard wat mindere, maar ook zeker uniekere delen.

Hieronder de trailer voor de complete reeks. Deze werd eerder dit jaar voor het eerst uitgezonden tijdens Comic-Con San Diego. Nu dus ook online te zien!11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DjZiggy

Avatar

Ik mag toch echt wel hopen dat dit als een box uit gaat komen in de eu

Joeydecker0865

Avatar

Ze verklappen wel veel voor een MCU trailer ????

kevin2211

Avatar

@Joeydecker0865 het is een samenvatting trailer als je geen spoilers wilt kijk de trailer dan simpelweg niet.

Frietgezicht

Avatar

Gave trailer maar wel veel spoilers ja. Ik wil Infinity War kijken maar speelt die zich af voor of na Iron Man 1? Weet niet welke ik eerst moet kijken.

Eddie Singer

Avatar

Een echte MCU-fan vindt alles goed van MCU.

Bobby Z

Avatar

goosebumps !!

Goku32

Avatar

Vette trailer

Ruth Neurink

Avatar

@frietgezicht iron man 1 is de allereerste marvel fipm ooit en infinity war is 1 van de laatsten, dus er zitten zo enorm veel fulms daar tussen. maar er staan best veel lijstjes met films van marvel die je gzien MOET hebben als je infinty war gaat kijken, zo hoef je niet eerst alle films te kijken voor infinty war en snap je het verhaal ook

Gandolfini

Avatar

En Ruth trapt er in....

NieuwsFilm

meest populair