Algemeen

Blonde Angelina Jolie op foto's Marvels 'Eternals'!

De opnames zijn gestart voor deze tweede 2020 Marvel-film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De sciencefictionfilm Eternals is een van de vele aankomende Marvel-films en deze zal een diepe duik nemen in de historie van het Marvel Cinematic Universe. De film zit ook vol grote namen. Eén daarvan is Angelina Jolie.

Via Daily Mail krijgen we een eerste blik op de opnames voor de film van Marvel Studios en Chloe Zhao (The Rider) en op die foto's is met name Jolie te zien. Opvallend is dat ze blonde haren heeft. Bekijk een flinke reeks foto's op de website van Daily Mail.


Sterke strijder
Het personage van Jolie heet Thena en is een van de sterkste en bekendste strijders van de Eternals. Haar superkrachten zijn: bovenmenselijke kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, duurzaamheid, behendigheid en reflexen.

Ook met rollen voor Richard Madden (Icarus), Kit Harington (Dane Whitman), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite) en Dong-seok Ma (Gilgamesh) verschijnt Eternals vanaf 5 november 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Onlangs stond er een kritisch stuk over Venom 2 over de korte productietijd van een jaar. Een film zou minimaal 2 jaar nodig hebben om te maken. Dit is hier toch niet anders ?
Beetje selectief ?

Thiver

Avatar

Dat de opnamen nu bezig zijn, wil niet zeggen dat de productie pas net is begonnen. Er is maanden aan werk verricht voordat de camera’s aangaan.

Moviewheels

Avatar

Zou wel eens een verrassend leuke film kunnen gaan worden. Voor wie de comics kent: mooie verhaallijnen in The Eternals!

Sunspot

Avatar

Niet echt bekend met de Eternals, weet ook niet of het echt interessant is, zijn soort Goden toch.

Weet dat Thanos ook Eternal is, maar volgens mij stuk minder krachtig dan die anderen

NieuwsFilm

meest populair