Algemeen

Eddie Redmayne geeft update over 'Fantastic Beasts 3'

Opnames vertraagde derde deel beginnen volgend jaar.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Eind 2018 verscheen Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en deze tweede film in de vijfdelige Fantastic Beasts-reeks kreeg flink wat commentaar. Het gevolg was dat de opnames voor deel drie werden opgeschort.

Ondertussen is het al eventjes stil rond Fantastic Beasts 3 die oorspronkelijk volgend jaar moest gaan verschijnen. Acteur en hoofdrolspeler Eddie Redmayne (Newt Scamander) gaf tijdens een interview over zijn nieuwste film The Aeronauts een korte update over het derde deel.

Opnames begin volgend jaar
"Het is de bedoeling dat we begin volgend jaar beginnen met de opnames. Er wordt nog gewerkt aan het script," aldus Redmayne die verder niets kwijt wilde over de film. "De film komt er en dat is erg gaaf."

Het tweede deel kostte zo'n $200 miljoen om te maken en haalde uiteindelijk zo'n $650 miljoen wereldwijd op. En dat is ruim $150 miljoen minder dan Fantastic Beasts and Where To Find Them uit 2016. De ontvangst van deel twee was ook mager, met 37 procent op Rotten Tomatoes.

Fantastic Beasts 3 staat nu gepland voor 12 november 2021.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Toobs13

Avatar

Heb er nu al zin in????

SunChaser

Avatar

Ze werken aan een script . Slim want voor deel was die er niet

Gyros regime

Avatar

Top, heb het gevoel dat het 3e deel kan verrassen met veel spanning en actie na de behoorlijke opbouw met veel introducties van deel 2.

Coola

Avatar

Heb mij goed vermaakt met deel 1 en vooral deel 2 dus kom maar op met dit derde deel.

caban1992

Avatar

En wat is de titel???

Pietjebam

Avatar

Deel 2 was eigenlijk best wel goed, het was een beetje alsof er een film tussen Civil War en Infinity War zou zitten, deel 2 was misschien niet echt een actiefilm, maar deel 2 zet de laatste 3 wel enorm goed op

Sunspot

Avatar

Nog geen deel gezien.

Vond het ook maar vaag allemaal, weet nog steeds niet echt waar het over gaat haha.

Harry Potter was leuk, goed sfeertje.

Dit ken ik niet

NieuwsFilm

meest populair