Celebrity

Shia LaBeouf beweert naakt te hebben geworsteld met Tom Hardy

Een vreemde periode in 2012, toen ze aan 'Lawless' werkten.

door FilmTotaal om 06:00 in Celebrity
Hij is dol op kunst, maakt graag een babbeltje en kan ook wel genieten van maffe stunts: Shia LaBeouf heeft weer eens een opvallend gerucht opgehelderd. De acteur, waarvan het door hem geschreven Honey Boy binnenkort uitkomt, was onlangs aanwezig bij YouTube-kanaal First We Feast. Tussen het eten van hete kippenvleugels door legde de 33-jarige Amerikaan uit dat hij Lawless-collega Tom Hardy nooit buiten westen gemept heeft. Er vond wel iets anders plaats.

In de onderstaande video, rond 17:40, legt hij uit: "Nee, dat is een hoop onzin. We worstelden vroeger altijd. En hij was een grote kerel, vooral toentertijd. Hij maakte zich klaar voor Bane. Eén keer was mijn vriendin bij mij thuis en ik zag hem terugkomen van de sportschool. We zaten toen altijd met elkaar te dollen. En nu gebeurde het toen mijn vriendin er was."


Naakt
LaBeouf omschrijft dat hij met zijn vriendin naar bed ging toen Hardy plotseling de kamer binnenrende. "Het meisje waar ik destijds mee was schrok zich dood. Ze schreeuwde, bedekte zich en rende naar de keuken. Hij tilde mij toen omhoog terwijl ik niets aanhad. Dus ik ben nu naakt, hang op zijn schouders en we bevinden ons in de gang. We worstelden."

Trap
Kennelijk filmde een vriend het gevecht, wat LaBeouf niet op prijs stelde. Hij kon er ook niet tegen dat Hardy hem de baas was. "Ik zat vast in een vreemde, verdraaide, naakte positie. Mijn zaakje zat daar, de zijne daar. Ik zei: 'Niet doen.' Toen kwamen we in de buurt van de trap, waar hij vanaf viel. Hij bezeerde zijn rug. De rest van de opnames vertelde hij mensen dat ik hem buiten westen had geslagen. Maar dat was niet zo. We hadden een vreemd, schattig worstelpartijtje."

NieuwsFilm

meest populair