Celebrity

'Zoontje (6) Megan Fox wordt gepest omdat hij jurkjes draagt naar school'

Fox neemt het op televisie op voor haar zoon.

door FilmTotaal om 11:43 in Celebrity
Megan Fox baalt ervan dat haar zoontje Noah (6) gepest wordt door zijn klasgenootjes omdat hij graag jurkjes draagt. Die frustratie uitte ze in de Amerikaanse talkshow The Talk.

Fox vertelt dat haar zoon al een goede kledingsmaak heeft en zich niets aantrekt van de gebruikelijke kledingnormen. "Hij draagt soms graag jurkjes", vertelt de actrice.

Zijn klasgenoten kunnen dat soms alleen maar moeilijk accepteren. "Hij gaat naar een liberale, vrije school, maar zelfs daar komen kleine kinderen naar hem toe om hem erop te wijzen dat jongens geen jurken of roze kleren dragen", vervolgt Fox.

Hoewel Noah soms wordt uitgelachen door andere jongens, heeft zijn moeder hem geleerd dat dat hij vooral kleding aan moet trekken waarin hij zich prettig voelt. "Hij trekt zich er weinig van aan", zegt Fox. "Hij vindt het dragen van jurkjes daarvoor veel te leuk".

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Halloween🎃

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox) op


Op de bovenstaande foto is Noah verkleed als cheerleader voor Halloween. Noah is de zoon van Fox en haar man acteur Brian Austin Green, die eerder ook al opkwam voor zijn zoon. "Als hij een jurk wil dragen, dan draagt hij er een. Daar doet hij niemand kwaad mee".

NieuwsFilm

meest populair