Will Smith woog meer dan 100 kilo en moest van familie afvallen

Will Smith woog meer dan 100 kilo en moest van familie afvallen

De acteur hield er een behoorlijk ongezonde levensstijl op na.

Will Smith liet recentelijk weten dat zijn familie hem dwong op dieet te gaan, aangezien de acteur gigantisch was bijgekomen. Zo woog de Bad Boys for Life acteur maar liefst meer dan honderd kilo, iets wat volgens zijn familie echt niet langer kon. Smith liet zich er tijdens een recent interview over uit.

''Het gebeurde eigenlijk toen we met de familie op vakantie waren. Elke morgen at ik zo'n vijf muffins die waren bereid door onze chef en daarna nam ik een glas wodka. Vervolgens ging ik weer terug naar bed. Zo ging het dagenlang door, totdat mijn gezin er iets van zei en me duidelijk maakte dat het zo niet langer door kon gaan''.

Recordgewicht
''Ik woog op een bepaald moment zelfs 102 kilo. Zo veel heb ik nog nooit gewogen. Het meeste was 101 kilo voor 'Ali', maar dat was heel iets anders. Dat was dag in dag uit training en dus alleen maar spieren. Die 102 kilo waren het gevolg van ongezond eten. Mijn gezin gaf me zelfs de bijnaam Pudge Muffin. Dat klinkt best schattig, maar ik wilde die toch liever niet horen''.

Snel afvallen
Smith liet weten daardoor snel af te willen vallen, maar ging daarbij wat te snel: ''Ik wilde zoveel mogelijk gewicht verliezen en dit in 10 dagen, maar dat was niet gezond. Ik nam nog medicijnen voor mijn bloeddruk, want die was echt gevaarlijk laag. Ik ben gestopt met de medicatie en ben er toen ook achter gekomen dat mijn bloeddruk niet in orde was vanwege alles wat ik at. Het gaat nu stukken beter met me en ik ben me er nu meer dan ooit bewust van hoe belangrijk het is gezond te eten''.

NieuwsFilm

meest populair