Nicolas Cage gaat op de 'John Wick'-tour om zijn ontvoerde varken te redden

Nicolas Cage gaat op de 'John Wick'-tour om zijn ontvoerde varken te redden

Komt hier dan eindelijk de wederopstand van de gevallen ster uit Hollywood?

De laatste jaren verschijnt Nicolas Cage (55) in laten we zeggen... unieke films. Sommigen wonderbaarlijk bizar, sommigen dertien-in-een-dozijn en sommigen gewoon ronduit slecht. De acteur blijft echter druk bezig en is deze week begonnen met de opnames van zijn nieuwste project PIG. Tja, wat moeten we ervan vinden?

In de actiefilm van regisseur/schrijver Michael Sarnoski zien we Cage als truffeljager die eenzaam in de wildernis van Oregon woont. Wanneer zijn geliefde truffelvarken wordt gekidnapt, reist hij naar Portland en moet hij noodgedwongen een beroep doen op zijn gewelddadige verleden, wat hij natuurlijk nèt achter zich probeerde te laten.

John Wick
Hoewel dit op het eerste gezicht klinkt als een regelrechte kloon van de geliefde trilogie met Keanu Reeves, is het nog niet eens zo'n hele gekke keuze. Het heeft tenslotte meerdere oude actiesterren weer op de kaart gezet. En zeg zelf, wie wil Cage nou niet met zijn krankzinnige overacting en een compleet wapenarsenaal tekeer zien gaan?

Een andere grote, nog onbekende, rol wordt gespeeld door Alex Wolff (Jumanji: Welcome To The Jungle). PIG heeft nog geen releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair