Demi Moore werd op 15-jarige leeftijd verkracht en haar moeder werd ervoor betaald

In haar nieuwe autobiografie vertelt de actrice over haar traumatische leven.

De actrice Demi Moore heeft recentelijk haar autobiografie Inside Out uitgebracht, waarin ze heel wat choquerende dingen te vertellen had. Zo liet ze o.a. weten op 15-jarige leeftijd verkracht te zijn door een oudere man, die Demi's moeder daarvoor betaalde.

Zo zegt Moore: "Diep in mijn hart denk ik dat ik niet ben 'uitgehoerd' door mijn moeder. Ik denk niet dat zij het zo had geregeld. Maar ze liet de man wel alleen met mij in een kamer en wist dat ik daaronder zou lijden".

Alleen
Moore liet ook weten dat ze eigenlijk helemaal geen echte jeugd heeft gehad: ''Mijn ouders hadden allebei alcoholproblemen. Mijn moeder probeerde zich meerdere malen van haar eigen leven te beroven toen ik pas 12 was. Mijn vader verliet ons. Ik heb geen klein meisje kunnen zijn".

Doorbraak in Hollywood
Ondanks haar lastige verleden, wist Moore het heel ver te schoppen en werd ze een van de bekendste en best betaalde actrices. Toch heeft ze alsnog de nodige ups en downs gekend: "Ikzelf kampte eveneens met alcoholproblemen. De baby die ik samen met Aston Kutcher kreeg, werd doodgeboren, waardoor onze relatie tot een einde kwam. Ik raakte mezelf kwijt en had het hierna erg lastig".

''Ook heb ik de nodige seksistische dingen meegemaakt in Hollywood. Zo vroeg een belangrijke studiobons mij hoe ik een rol had weten te bemachtigen in A Few Good Men terwijl er geen seksscènes in zitten. Vrouwen zouden veel meer erkend moeten worden voor hun harde werk".

NieuwsFilm

meest populair