Opnames voor 'A Quiet Place 2' zijn afgerond

Opnames voor 'A Quiet Place 2' zijn afgerond

De film zal begin volgend jaar al in de bioscopen verschijnen.

Het was dé onverwachte hit waar het filmjaar 2018 mee opende: A Quiet Place. Door het zowel kritische als commerciële succes kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. We hoeven zelfs niet lang te wachten, want de opnames zijn al klaar en volgend verschijnt de film reeds in de bioscopen.

Ooit was hij bekend als Jim Halpert van de tv-serie The Office, maar inmiddels vergaarde John Krasinski roem als regisseur/scenarist/hoofdrolspeler van A Quiet Place. Zijn vrouw Emily Blunt mocht met een hoofdrol meeliften in dit succes, al was de actrice al jaren erg succesvol op het witte doek. Terwijl het eerste deel nog in de bioscopen draaide, tekende het koppel al voor het vervolg.

It's a wrap!
Het team liet er dan ook geen gras over groeien, gezien de opnames nog geen anderhalf jaar na de release van het eerste deel er al op zitten. De film staat dan ook al voor maart 2020 op de kalender gemarkeerd. Naast Blunt zullen ook een aantal nieuwe acteurs hun intrede maken, waaronder Djimon Hounsou, Brian Tyree Henry en Cillian Murphy.



NieuwsFilm

meest populair