Sony werkt aan Spider-Man spin-off 'Madame Web'

Sony werkt aan Spider-Man spin-off 'Madame Web'

Na Venom 2 en Morbius zou dit een nieuwe film moeten worden.

In 2018 bleek het wisselend ontvangen Venom een groot succes en waarschijnlijk verschijnt naast Morbius ook Venom 2 in 2020 in de bioscoop. Maar er zijn meer projecten in ontwikkeling en daar is nu een nieuwe bijgekomen.

Volgens Collider werken Morbius-schrijvers Matt Sazama en Burk Sharpless aan een script voor een heuse Madame Web-film. Dit personage debuteerde in de comic 'The Amazing Spider-Man #210' uit 1980 en ze heet Cassandra Webb.

Web als levensondersteunend systeem
Ze is doorgaans een oudere blinde vrouw die lijdt aan een chronische neuromusculaire ziekte. Ze kan moeilijk bewegen en ademen, en is daardoor verbonden met een levensondersteunend systeem dat eruitziet als een spinnenweb. Madame Web is een helderziende personage met precognitieve vaardigheden.

Spider-Man: The Animated Series
Het personage dook ook regelmatig in de animatieserie Spider-Man: The Animated Series op. Sony werkt overigens ook aan films rond de personages Kraven the Hunter, Nightwatch, Black Cat en Silver Sable.

Een dik pluspunt voor de films is de hoogstwaarschijnlijke betrokkenheid van Tom Hollands Spider-Man in de reeks. Deze voormalige MCU-held krijgt overigens ook eigen solofilms.

NieuwsFilm

meest populair