Marvel-film 'Eternals' gaat naar het oude Babylon

Marvel-film 'Eternals' gaat naar het oude Babylon

Dat kan een behoorlijk gaaf MCU-avontuur worden.

Nieuwe setfoto's die van Marvel-film Eternals online zijn verschenen, hinten naar een avontuur in het oude Babylon. Het zou zomaar kunnen dat de MCU-film daadwerkelijk ver in het verleden gesitueerd is, zoals we eerder al gehoord hebben.

De productie zal de komende weken verplaatsen naar de Canarische Eilanden, alwaar we een grote blauwe poort zien op een set. Die poort doet denken aan Ishtar, een van de meest prominente ingangen van de oude stad. Daarmee duikt de film ver het verleden in, want Babylon werd rond 1.800 voor Christus gebouwd en werd in het jaar 1.000 verlaten. De MCU-film speelt zich dus in het verre verleden af.

Duizenden jaren
In een recent interview vertelde acteur Kumail Nanjiani dat de film "om het begin van het Marvel-universum draait. Dus we vertellen een verhaal dat zich over duizenden jaren afspeelt," aldus Nanjiani. "Voorheen was Captain America een van de oudste helden die we gezien hebben. Maar dit gaat ver, ver terug en vormt daarmee een van de bouwstenen van het MCU."

Tweet verwijderd

De hoofdrollen in de comicfilm zijn weggelegd voor Angelina Jolie als Thena, Richard Madden als Ikaris, Kumail Nanjiani als Kingo, Lauren Ridloff als Makkari, Brian Tyree Henry als Phastos, Salma Hayek als Ajax, Lia McHugh als Sprite en Don Lee als Gilgamesh. Vanaf 4 november 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair